Brigada Diverse

Întoarcerea în timp, la doi pași de Primăria Suceava

La kilometrul aproape zero al Sucevei avem parte de un peisaj impardonabil, ca să nu îi spun de-a dreptul rușinos. Este strada Mărășești, nr. 10, adică puțin mai sus de Primăria Suceava. Blocurile sunt construite în urmă cu exact 60 de ani, adică în 1964. Locatarii spun că de atunci nu s-a făcut nimic. Asfalt nu există, ci doar beton. Bordurile sunt măcinate de vreme și de mașini. Locurile de parcare sunt, în majoritate, din pământ. Spațiul este insuficient pentru mașini din cauza unui after-school care funcționează acolo de câțiva ani. ”În urmă cu doi ani, după ce au apărut imagini cu dezastrul existent, a trimis primăria pe unul cu o găleată de asfalt și a astupat un crater. Până și angajații primăriei sau cei care veneau cu treabă la primărie își parcau aici mașinile. Locul de joacă, un mini-parc, a fost desființat. Au fost tăiate toate cu flexul. Celor care au întrebat li s-au spus că se va face altul. Viceprimar a spus, ulterior, că nu le da voie nu știu ce instituție și că e treabă primarului că e necesară o lucrare de investiție și nu de cârpeală”, a explicat unul din locatarii de pe Mărășești, nr. 10. Cam aceasta este imaginea nefardată a unui loc dintr-o zonă centrală a municipiului Suceava și nu dintr-un cartier mărginaș și uitat de lume. E o pată pe obrazul administrației locale sucevene. Din păcate, nu este singura.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Da, situația este exact asa. E dezastru, e o bătaie de joc inimaginabila la adresa locatarilor blocurilor din zonă. Gropile au devenit cratere, îți tai cauciucurile în resturi de borduri, apa, noroi.
    Vom strânge semnături pentru a deschide o acțiune în justiție contra acestor nesimțiți care manifesta doar dezinteres și nepăsare. Și care, la patru ani, îndrăznesc sa mai ceara votul unor cetățeni de care li se rupe.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button