La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 3.069 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Carrefour, cu ochii pe Rădăuţi 2

oct.17

După ce luptele de interese i-au alungat pe posibilii investitori din zona Rădăuţi, mai nou se vehiculează un alt nume mare.

Este vorba de grupul Carrefour, care se află în negocieri pentru deschiderea unui magazin. Locaţia pe care cei de la Carrefour ar fi ales-o ar fi fosta fabrică de spirt din Rădăuţi, actualmente în proprietatea grupului Alexandrion.

Teoretic, nu ar trebui să existe nici un fel de impediment în demararea şi finalizare acestui proiect, dar cum Rădăuţiul este cunoscut drept o „republică independentă” nu ar fi exclus ca proiectul să fie omorât pe ultima sută de metri.

Spun asta pentru că în trecut s-a vehiculat şi varianta Kaufland în Rădăuţi, dar până la urmă s-a ales praful din intenţiile investitorului german.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar Eugen spune:

    teoretic ar trebui să existe un impediment !!!! Fabrica este monument istoric!

  2. avatar kuku spune:

    Corecta observatia! Dar nu numai:este si un simbol al Radautiului modern, pare ciudat dar trebuie sa admitem ca,inainte de razboi,orasul avea mai multe industrii ca acuma… Intra si ei in logica de kkt a „globalizarii” – se desfiinteaza toate unitatile care produceau ceva apoi se fac magazine,de unde cumparam cu bani din credite. Statul se imprumuta apoi si da un fel de spaga bancherilor sa nu plece din tara…Părerea ta

* necesare