La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.943 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Liviu Cîrlan sau Costel Tătăranu? 0

oct.1

PSD şi-a constituit majoritate în Consiliul Local Suceava, iar pasul următor este alegerea unui nou viceprimar după ce Ovidiu Doroftei a refuzat bezelele social-democraţilor.

Chiar dacă nu şi-a anunţat încă oficial plecarea din PDL şi trecerea ca independent sau în rândurile PSD, favorit să preia a doua funcţie din administraţia locală este medicul Liviu Cîrlan.

Potrivit unor surse bine informate, Liviu Cîrlan s-ar preta pentru această funcţie prin prisma modului în care interacţionează de ani buni cu populaţia în calitate de medic urgentist.

costel tataranu si liviu cirlan

În cazul în care această variantă nu se va concretiza, a doua soluţie este consilierul local Costel Tătăranu. Acesta a demisionat din PDL în şedinţa de marţi, 30 septembrie, şi a anunţat că va continua ca independent, pentru a putea vota „aşa cum îmi dictează conştiinţa”.

Tătăranu a fost mulţi ani şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii, iar de două luni a ieşit la pensie.

Nu ştiu exact dacă viceprimarul se va alege dintre cele două persoane menţionate, deşi şansele sunt foarte mari. Cert este că Ovidiu Doroftei îşi petrece ultimele zile în calitate de viceprimar.

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare