La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.123 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Pardău schimbă din nou macazul 0

mart.2

Traseistul politic Dumitru Pardău se pregăteşte să schimbe din nou macazul, funcţie de interesul de moment.

După ce în 2012, în primăvară, a părăsit PDL-ul, partid care l-a scos din anonimat şi l-a cocoţat până în funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor, acum deputatul Pardău se pregăteşte pentru o nouă trădare.

Şi o face, ca de fiecare dată, mânat numai şi numai de dorinţa de a fi cu ciolanul în gură. Să nu uităm că şi în 2012 a fugit de la democrat liberali, care intraseră în opoziţie, la PNL, peste capul organizaţiei judeţene Suceava. Negocierea s-a făcut direct la Bucureşti, iar Pardău a fost impus de la centru drept candidat din partea USL pentru zona de munte a judeţului Suceava.

pardau vesel

Acum, când PNL a intrat în opoziţie, simpatiile domnului deputat par să se fi schimbat din nou. Plecarea sa este aproape certă, rămâne de văzut pentru care din cele trei partide din USD se va îndrepta.

Din ceea ce ştiu eu, Dumitru Pardău va deveni social-democrat, dar nu este exclusă nici varianta de a rămâne independent, dar cu opţiuni de vot în favoarea USD.

Mai vreau să amintesc şi faptul că începuturile sale ca politician l-au prins în PNL, cu care a ajuns la putere în 2004 cu Alianţa DA, iar mai apoi a fugit în echipa lui Gheorghe Flutur la PLD şi mai apoi PDL.

De fiecare dată cu acelaşi scop: ciolanul puterii.

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare