La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.795 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

PNL Suceava, o bombă cu ceas 6

iun.19

Liberalii suceveni au obţinut un scor foarte bun la alegerile locale din 10 iunie, dar în partid nu este deloc linişte.

Nemulţumirile au apărut de la modul discreţionar de nominalizare a candidaţilor pentru funcţiile de viceprimar în diferite localităţi, în special în municipiul Suceava.

Oameni cu state vechi de plată în organizaţia PNL Suceava sunt pe punctul de a declanşa un scandal monstru, iar persoana vizată este Alexandru Băişanu. După ce şi-a pus în funcţiile cheie de la partid rude sau yesmeni, în cele mai multe cazuri oameni uşor de manevrat, preşedintele liberalilor suceveni încearcă aceeaşi strategie şi pentru funcţiile publice pe care le doreşte la nivel local.

Manevrele sale nu sunt văzute deloc cu ochi buni de oamenii care nu şi-au pierdut încă simţul raţiunii în acest partid, iar nivelul de surescitare creşte cu fiecare oră care trece şi apropie şedinţele de constituire de la Consiliul Local Suceava şi de la Consiliul Judeţean Suceava.

Nici partenerii din USL nu privesc cu ochi prea buni ce se petrece în curtea PNL. Se spune că Băişanu a cerut pentru partidul pe care-l coordonează mai toate funcţiile instituţiilor descentralizate de unde vin bani mulţi, principalele vizate fiind Direcţia Generală a Finanţelor Publice şi Garda Financiară.

Aceste cereri nu le-au căzut prea bine liderilor locali ai PSD Suceava, mai ales că Alexandru Băişanu a pierdut alegerile, iar Cătălin Nechifor le-a câştigat.

Despre practicile lui Băişanu s-a scris în presa locală acum câteva săptămâni, când avocatul Cătălin Pintea l-a acuzat direct pe liderul PNL Suceava că i-a luat banii, i-a promis un loc eligibil pe listele de consilieri şi în final i-a tras o mare ţeapă. Iar lista liberalilor care nu-l văd cu ochi buni pe Alexandru Băişanu în fruntea organizaţiei judeţene a partidului şi pe mai departe este lungă, extrem de lungă.

 

subscribe to comments RSS

Există 6 comentarii

 1. avatar Camil spune:

  Băișanu va fi schimbat de la conducerea PNL Suceava. Antonescu i-a spus clar, ori câștigă ori pleacă.

 2. avatar geta spune:

  Eu zic ca nu trebuie sa ne facem griji pentru USL si PNL.
  Ei sunt pe val,au castigat zdrobitor alegerile locale,il suspenda pe Basescu si vor castiga si mai zdrobitor parlamentarele.Altii sunt cei care tremura de frica ca nu vor intra in parlament si se vor dizolva.

 3. avatar Lucas spune:

  Cu Baisanu candidat la parlamentare, uslasii nu au nicio sansa!

  • avatar Cristi spune:

   Nu-i mai plangeti de mila lui Baisanu,ca acum e pe cai mari.A obtinut in Suceava scoruri foarte bune pentru PNL, aducand acest partid la putere atat la judet cat si la Municipiu.Iar la toamna cu siguranta Baisanu va intra in Parlament.

 4. avatar gogu spune:

  asa ati tot zis si la locale! si a luat 20000 de voturi. cu 1000 mai putin decat „ungatorul de rulmenti”(http://omperfid.blogspot.ro/). si daca era numai orasul- adica fara manelistii din burdujeni -era primar!
  iar baisanu, ca-mi place, ca nu-mi place, nu va fi schimbat de la conducerea pnl suceava prea curand. faptul ca nechifor a luat mai mult in municipiu poate fi imputat votantilor psd si nu celor ai pnl.
  oricat ar incerca „jurnalistii” sa bage zazanie, usl nu se va desface, pentru ca e uniune de partide, nu de lideri-sau asazisi lideri- locali.

 5. avatar Gabi spune:

  Curind se sparge si USL la Suceava, dupa modelul Vrancea unde Sapunaru a anuntat divortul de Oprisan. Nechifor are alta statura morala in comparatie cu Baisanu. Plus neintelegerile cu numirile membrilor psd si pnl in functii de conducere.Om trai si-om vedea.Părerea ta

* necesare