La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.734 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Se aşteaptă un nou val de reţineri printre magistraţii suceveni 3

iul.4

E linişte la Suceava. Şi nu mă refer la natură, care ieri a dat peste cap un oraş întreg în câteva zeci de minute, ci la ceea ce se petrece pe linia anchetelor penale.

Potrivit unor zvonuri care circulă tot mai serios, ancheta derulată de structura centrală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în urma căreia au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi procurorul Dumitru Dîmbu, judecătorul Bogdan Bărbuţă şi omul de afaceri Costel Babiuc, nu ar fi singura acţiune pe această linie.

Ceva asemănător se aşteaptă şi în perioada următoare (nu aş putea spune cu exactitate ce înseamnă asta, poate fi vorba şi de săptămâni, dar şi de luni de zile), când se pare că vor fi luaţi la bani mărunţi şi alţi magistraţi suceveni.

jandarmi

Este posibil ca anchetele care se derulează la nivel central să aibă legătură şi cu o parte dintre subiectele care au apărut în presa locală. Unul dintre acestea se referă la tranzacţiile cu terenuri de la şoseaua de centură a Sucevei, principalul vizat în această poveste fiind primarul din Şcheia, Vasile Andriciuc. Totuşi, acest subiect are şi conexiuni în procuratură şi poliţie, cu persoane care au tergiversat plângerile depuse de-a lungul timpului, aşa încât nu este exclus ca şi de aici să sară vreun iepure.

Anchete ar fi în derulare şi faţă de alte persoane care au deţinut sau care încă mai deţin funcţii de conducere şi care de-a lungul timpului au protejat persoane dubioase, iar un astfel de caz ar putea avea legătură şi cu un fost membru marcant al PMP Suceava prins în timp ce conducea o maşină deşi avea permisul suspendat. Gurile bine informate spun că acest personaj era foarte influent şi asta din prisma unor prietenii nu doar cu oamenii politici, ci şi cu anumiţi magistraţi.

Nu ştiu care din aceste informaţii se vor adeveri, dar ne aşteaptă o vară fierbinte.

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

 1. avatar mihaela mihai spune:

  nu amintesti nimic de primarul Radautiului ,cunva au fost epuizate toate dosarele pe vremea ‘denivelarilor’,DNA ce spune ?

 2. avatar il capo spune:

  domnule sardinio,pe lista esti si tu trecut ca iei bani si cirnati pentru articole fabricate si sa denigrezi imaginea unor oameni corecti,si care nu se incurca cu lichele, vara fierbinte este si pt tine ,ai scris multe articole comandate si bine platite,recunosti?

 3. avatar Costica L spune:

  Dati dovada de un profesionalism aparte, domnule ziarist. De cand faceti dvs. presupuneri la un asa nivel, cand dvs. nu aveti poate nici jumatate din pregatirea pe care o au cei la care faceti referire in acest articol si, la fel, probabil ca nu v-ati confruntat nici macar cu jumatate din problemele cu care au dat piept aceste persoane. Dar dvs. aveti cea mai buna pregatire in a sta pe scaun, in fata calculatorului si a posta articole care au doar rolul de a defaima si de a incita. Un adevarat profesionist, pe cand accederea in BBC?Părerea ta

* necesare