La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 3.204 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Sorin Ciobanu, favorit pentru şefia PSD Suceava 3

feb.15

Demisia lui Virginel Iordache din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Suceava a învolburat apele în partid.

Mai multe persoane iau în calcul o candidatură pentru alegerile programate în luna mai a acestui an, iar jocurile de culise au şi început deja. Unul dintre favoriţi este Sorin Ciobanu, fostul director al Direcţiei Silvice Suceava, care ar întruni încrederea mai multor persoane din conducerea PSD Suceava.

Sorin Ciobanu a fost şef al Direcţiei Silvice în cursul anului 2009, în timpul coaliţiei dintre PDL şi PSD. Până să ocupe această funcţie, el a mai ocupat funcţia de şef al Ocolului Silvic Pătrăuţi, începând cu anul 2001, iar în perioada 2003 – 2005 a ocupat funcţia de director tehnic al Direcţiei Silvice Suceava. Înainte de a prelua conducerea Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Ciobanu a mai ocupat funcţia de şef al Ocolului Silvic din Marginea.

Momentan, conducerea interimară a organizaţiei municipale a PSD Suceava este asigurată de Ovidiu Donţu, cel care deţine şi funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a partidului.

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

 1. avatar vecin spune:

  pai in functie la municipiu in pune vecinul Dontu, si daca mai spunem ca ei sunt tradatorii din PSD, si catei la PDL , multi nu cred. Dar se poate dovedi ca ei sunt beneficiari ai multor afaceri ni de la PDL. Si plus aici lipseste al treilea muschetar Sorin Arcadie Popescu, alt tradator PSD. De ce nu spunem de afacerile le face Sorin Ciobanu firmele fiului sau, o beizadea de maxim ani si putreda de bogata. Pentru cei interesati de afacerile lui Dontu si Ciobanu, doi bisonei ai lui Lungu puteti sa ma contactati la mail: ionicabalanel@yahoo.com. Vine vremea cand vor plati pentru ilegalitatile lor

 2. avatar nato spune:

  Opa credeam ca numai pdl-ul are oameni de acolo – se pare ca m-am inselat amarnic

 3. avatar GEO spune:

  CORUPTUL DE VORNICU PE CAND V-A FI INCHIS, EL A IMPARTIT , PROBABIL, BANII CHELTUITI DE ANTON CU FACTURI SUSPECTE PE MANCARE LA CETATEA SI A CONTRIBUIT LA DESFINTAREA CLUBULUI PENTRU A FAVORIZA PE SPORTING IN OBTINEREA DE FONDURI DE LA PRIMARIE.
  SANDRINIO, TU NU STII NIMIC SI DACA DA DE CE NU SCRII NIMIC, SAU ESTI AMIC CU VORNICU ??Părerea ta

* necesare