La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 5.862 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Afacerea Iulius Mall Suceava scârţâie serios 8

nov.13

Deschis cu mare tam-tam, Iulius Mall Suceava dă rateuri după rateuri. Maşina de lux pe care ne-o prezintă acţionarii este de fapt o rablă veche, în ton cu economia şi haosul din România.

Zilele acestea se împlineşte un an de la deschiderea Iulius Mall, dar o serie de proiecte prezentate în noiembrie anul trecut au rămas doar pe hârtie.

Cinematografele multiplex care trebuiau deschise în primăvara acestui an s-au topit odată cu criza economică. Mai nou, am aflat că proiectul încă există, dar că mai devreme de sfârşitul anului 2010 nu vom vedea nici un film la Iulius Mall Suceava.

Stoparea investiţiilor a fost dictată de problemele financiare cu care se confruntă firmele care au închiriat spaţii la Iulius Mall. Pentru că vânzările au fost cu mult sub aşteptări, reprezentanţii mai multor societăţi au renunţat unilateral la contractele de închiriere.

iulius mall suceava1

În faţa valului tot mai mare de plecări, conducerea Iulius Mall a decis să reducă chiriile, acestea ajungând chiar şi la jumătate faţă de toamna anului trecut.

Măsura nu a dat prea multe roade, pentru că chiar şi în aceste condiţii mai multe firme au tras obloanele.

Nici persoanele angajate de Iulius Mall Suceava nu o duc prea bine. O parte dintre aceştia nu şi-au mai primit salariile de 3-4 luni şi deja îşi caută alte joburi prin oraş.

Situaţia nu se prezintă în culori optimiste nici pentru viitor. Site-ul www.ANTITEPARI.ro a arătat că grupul de firme condus de omul de afaceri Iulian Dascălu a acumulat datorii imense, iar Iulius Mall Suceava nu face excepţie.

subscribe to comments RSS

Există 8 comentarii

 1. avatar Camil spune:

  O sa vina si vremurile cand in locul molurilor o sa se faca fabrici

 2. Sandrino cred că ești puțin tendențios 🙂

  Eu nu aș arunca vina pe Iulius Mall, ei sunt dezvoltatori, m-aș uita mai degrabă în curtea magazinelor care au impresia că un mall este un tărâm al făgăduinței și de aceea tre să stea cu mâinile în sân să se aștepte la vânzări record. În plus, nu cred că sunt multe magazine de acolo care să aibă un mic plan de afaceri pe termen măcar mediu, ca să nu mai zic de unul de marketing…

  Legat de partea financiară, nu am prea multe detalii. Știu doar că se plătește mai greu, dar se plătește. Iar în orice relație de business cu un colos al oricărui domeniu, mai ales în perioadă de dezvoltare (vezi recenta extindere a mall-ului din Timișoara) e clar că prioritatea 0 e să producă/dezvolte apoi să plătească.

 3. avatar serafimiii spune:

  Prorociuc stim ca ti-ai luat 2 milioane pentru bannerul ala de pe asa zisul site orasulsuceava.ro, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci pe pupincuristul pentru astia de la iulius mall……

 4. @serafimiii Salut! Nu eu iau banii, OrasulSuceava.ro aparatine firmei Veveveuri SRL. Verifica la Registrul Comertului si vezi a cui e.

  In alta ordine de idei, nu vad cu ce am grestit de te-ai agasat asa. dar ca „anonim” ai tot dreptul, doar pe internet poti spune tot ce te taie capul 🙂 Nu pot sa intru in polemica cu tine, mai ales ca tu vrei dispute din frustrari personale si nu unele de principiu.

  Sa fii sanatos!

 5. avatar Iguane spune:

  Penibil. Sa-l inchida. Poate le va taia din pofta nesatula de bani atat investitorului cat si magazinelor.

 6. avatar oaspetele spune:

  in primul rind,ca locatie e f prost asezat..,apoi nu au reusit sa atraga firme de prestigiu..,nu in ultim rind e coordonat cu lipsa de profesionalism,in sensul ca Dascalu si-a retras staful de specialisti la Iasi,iar dir. Marcu e pe nicaieri,nu-l ajuta si recomanda expierenta subreda acumulata la coordonarea in vinzarile de suc..
  ,un mall e cu totul alt ceva.. 🙂

 7. avatar fraierica spune:

  MAI DOCUMENTEAZA-TE BAIETE,NU SI-AU PRIMIT SALARIILE DE 3-4 LUNI?IAU BANII DE DOUA ORI PE LUNA!!!!!!!!!!!Părerea ta

* necesare