La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.717 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul 1

iun.10

Suceava este un oraş elegant şi bine pus la punct. Asta dacă privim dintr-un anumit punct de vedere.

Mai exact, dacă ne uităm la pavelele frumos vopsite an de an de reprezentanţii Primăriei Suceava, o acţiune care mănâncă în fiecare sezon sute de milioane de lei vechi.

Este o muncă sisifică şi costisitoare şi în acelaşi timp total inutilă. De vreme ce municipiul Suceava este plin de praf, iar din păcate acest lucru se simte cel mai bine când bate vântul, vopsirea bordurilor este o operaţiune de îngropat bani.

Cum îi place edilului Ion Lungu să spună, s-a pus căruţa înaintea boilor. Firesc era ca mai întâi să asiguri o curăţenie corespunzătoare pentru toate cartierele oraşului şi abia mai apoi să dai cu var şi să vopseşti borduri.

Pe fiecare bulevard balastul este la el acasă, exact ca pe uliţele de la ţară, fără să mai vorbesc despre ceea ce se găseşte pe străduţele laterale, dintre blocuri, iar sucevenii din toate cartierele îmi sunt martori.

vopsire borduri

Practic, şeful municipalităţii vrea să ascundă gunoiul sub preş, să creeze o imagine a unui oraş bine administrat, dar în realitate lucrurile nu stau chiar aşa.

Iar dacă aici mai adăugăm mirosul de la staţia de epurare, „bijuteria” de la inaugurare, aşa cum o numea Ion Lungu, jongleriile cu contractul pentru construcţia noii centrale termice, dar şi cum a fost ucisă Termica avem o imagine mai de ansamblu asupra a ceea ce se petrece în oraş, lucruri pe care sucevenii trebuie să le cunoască cu adevărat, nu coafate după interesele unora care se află vremelnic la conducere.

 

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar gigicarabarabulea spune:

    pentru indepartarea impuritatilor de pe pavele recomandam solutie de HCl 1% apoi clatirea cu apă din belsug din statia de epurare a Sucevei … :))Părerea ta

* necesare