La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.705 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

ALDE și blatul de tort 0

feb.20

ALDE, o formațiune apărută de nicăieri va ajunge tot nicăieri, dar unii dintre membri acestei alianțe de la nivelul județului Suceava se cred mari sforari și strategi.

Liderul de la nivel local, deputatul Constantin Galan, nu are nici un interes pentru a obține un scor bun la alegerile din 5 iunie, iar eu cred că a pus batista pe țambal, fie cu PSD, fie cu PNL, de la localitate la localitate și de la candidat la candidat.

Recent, fostul său coleg de partid, deputatul Alexandru Băișanu a încercat să obțină sprijin de la București pentru a candida la funcția de primar al municipiului Suceava. Ghici ce s-a întâmplat? A fost flituit sec de Călin Popescu Tăriceanu, pare-se la sfatul prețios al lui Galan.

constantin galan

Ori, cu un Băișanu candidat la Primăria Suceava, ALDE avea o mare șansă de a scoate 2-3 consilieri locali, iar prin jocul hazardului chiar un viceprimar. Cu un oricare alt candidat, pariez că ALDE nu va scoate în municipiul Suceava mai mult de 3%. Deci, care e scopul lui Galan? Simplu, să-și facă doar jocurile personale.

Ca urmare a blaturilor politice la care se pretează cei din ALDE, probabil că va scăpa de demitere și prefectul Constantin Harasim, pe care îl vom vedea în funcție până la finalul mandatului lui Dacian Cioloș.

Apropo, domnule strateg Galan, la Rădăuți, în localitatea dumneavoastră, pe cine scoateți la tăiere? Pe cine v-ați propus să trimiteți carne de tun pentru contracandidați? Normal ar fi să candidați dumneavoastră, dar nu se va întâmpla asta. Dau scris.

 

 

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare