La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 3.891 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Amnezia din cabina „tractoraşului” 3

sept.15

PNL Suceava nu scapă nici un moment pentru a se umple de ridicol. S-a întâmplat şi astăzi, la săptămânala conferinţă de presă organizată la sediul partidului.

La rampă a ieşit Brânduşel Nichitean, cel supranumit „tractoraşul”, deşi asocierea fizică nu prea are nici o legătură cu diminutivele în cazul său.

„Dacă ar fi avut bunul simţ să-i întrebe pe cei care îi “păstoreşte” despre aceste lucruri (n.a. – despre faptul că electoratul opoziţiei nu este respectat şi despre faptul că nu au vorbit cu oamenii despre tăierile de pensii şi salarii din ultima vreme), Flutur Gheorghe şi-ar fi dat demult demisia şi din partidul de tip mafiot pe care-l conduce împreună cu Băsescu, Udrea şi Boc, şi din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, pentru că soluţia normală într-o democraţie (nu în simulacrul pre dictatorial de la noi!) este că atunci când nu poţi să-ţi îndeplineşti promisiunile făcute celor care te-au ales să-ţi dai demisia de onoare”, a rostit cu înflăcărare arivist-revoluţionară Brânduşel Nichitean.

Sunt curios dacă ar fi vorbit la fel şi dacă nu făcea neghiobia de la alegerile din 2004, când a ajuns parlamentar dar a fost exclus pentru vot multiplu. Cu alte cuvinte, „hoţul strigă hoţii”, în buna tradiţie şi obişnuinţă a poporului român, iar Nichitean nu face excepţie. Decât să continue pe această linie a ridicolului, „tractoraşul” mai bine ar băga capul în pământ şi ar face linişte. Este ultimul care se poate afişa pe la televiziuni şi prin conferinţele de presă pentru a da lecţii de morală.

Dar cum memoria unora este scurtă, nu mă mai miră nimic din atitudinea acestor politicieni locali, printre care vrea să se numere şi Brânduşel Nichitean.

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

 1. avatar kuku spune:

  Domnu’ Sandrinio,de unde tacerea asta plina de duiosii fata de marile miscari politice din judetul nostru mult iubit?? De pilda,de ce nu ziceti nimic de intentia domnului Flutur de a scoate o „Carte Alba” a domniei sale,neaparat reformatoare,de eliberare sociala si nationala,de dreapta dar antisocialista si padurareasca, armată ? Nu de alta,da’ sa scoatem si noi o editie,fie ea si orala,a unei „Carti Negre”… Sau v-a coplesit imaginea sa de coplesitor si obez barbat politic cu care a umplut independentele noastre ziare ori sunteti coplesit de intentia primarelui de a-i conferi doamnei Udrea titlul de cetatean de onoare al urbei… Pai unde nu da Dumnezeu,s-o intampinam cu un cor barbatesc cu celebrul slagar „Din Cocos nu faci gaina/Nici din curva gospodina…” !
  Sunt banuieli multe,sa nu va fie de deochi… De deochi albastri,inclusiv.Că cum se zice la scripturile pe vechi (care e pluralul de la „script”,literar inrudit cu „transcript”…) : „Taci,tu ,copile,cu parul Bălan,da’ purceaua-i moarta-n coteţ de atâta reformă…”

 2. avatar cuc nauc spune:

  excelent kuku ‘,,,,,,,,,,,,’

  • avatar kuku spune:

   Gluma e gluma dar, daca doriti o explicatie, uitati-va in fiecare zi in „Monitorul” – parca e gazeta de perete a PDL… Neaparat,in coltul din stanga-sus, Herr Gauleiter ne explica succesurile sale dar si ce panglici va mai taia. In acest timp liderii opozitiei locale isi cer voie frumos sa iasa pana afara,sa fumeze pe furis cate o tigara la WC-ul unitatii , sa bombane intre ei si sa decline injuraturi decente,cum ar fi :”Ba pe-a mamii dumneavoastra,daca ne permiteti!”
   Sigur ca in aceste conditii manualul de hotie intitulat „Cartea Alba…” se lafaie pe toate blog-urile,numai ca ceva tot ii scapa lu’ nenea gauleiter:puscaria procura reumatism si la varste mai inaintate,orice amanare e cu doua taisuri.Mai sunt niste Dâmb-uri pana atunci,da’ si front de lucru,ehe… Că când pretenii momentan acoperiti s-or intoarce impotriva Marelui Ctitor,dupa cum le este naravul,o sa cam piarda numarul dosarelor,că toate succesurile pe care le evoca Herr Schmetterling (sau Schmekerling?? Ma rog…) sunt ca in bancul cu Maria care spala rufele la râu si-n apă se vedea invers…
   Adicatelea,ce crede ‘mnealui ca nu se stie se cunoaste cu detalii,că cum ti-or freca târla ai tăi nu ti-o freacă nimeni…
   E de-a dreptul haios,cum poti sa-i zici „satanist” lu ‘ Ponta cand tu te prezinti la Putna cu viermanoasa crema a pocaitilor,cu binecredinciosul Orest Onofrei si te pupi in cur toata ziua cu Balan si Luhan & ejusdem farinae??
   Dar cu raspopitii din PDL,cu Felix Tataru,cu duiosul Virgil Magureanu,cum e??
   Inundatiile din 2008 ??? Pai, la timpul potrivit, va fi suficient sa-i caute la vilele din Sucevita pe DJ-eii din pedele Suceava,pe altii la hotelurile de la Germania de care se ocupa cumnatii din Noua Dreapta desprinsa din Vechea Stanga,ca sa gaseasca toate „masurile” benefice ale pedele la inundatii…
   In timp util nu va mai putea astupa toate canalele media – asa cum face acuma – si toate acestea dar si altele,mai gâdilicioase,vor apărea intr-o carte gris-fer,culoarea gratiilor.
   Pe la coturi si pe la conturi,aici e intelepciunea,vorba Sfintei Scripturi mai-sus-indicate…
   La aceste frumoase ocaziuni care se vor prilejui, Herr Schmetterling va constata că gura bate curu’ si ca mai bine ramanea padurar si nu dadea la scoala de genii politice ale Profesorului cu priviri imbârligate.Părerea ta

* necesare