La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.487 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Angela cea fără de prihană 1

ian.15

După ce a fost angajată la APIA Suceava, o perioadă chiar fără vreo retribuţie, Angela Zarojanu a ajuns, cum-necum, la Prefectura Suceava.

Aici este angajată ca funcţionar public şi ar trebui să se ocupe cu achiziţiile publice. Am folosit verbul la condiţional optativ pentru că doamna Zarojanu se pare că are un tratament preferenţial în instituţie.

Gurile rele spun că în realitate de achiziţii se ocupă oamenii de la contabilitate, în timp ce Angela Zarojanu are alte atribuţii, mult mai apropiate de aspiraţiile ei de fost subprefect, fost viceprimar etc.

angela zarojanu

Mai exact, funcţionarul public Angela Zarojanu este prezentă la tot felul de manifestări, apare pe la tot soiul de emisiuni televizate. În fine, o viaţă de mică vedetă, una autohtonă ce-i drept.

Angajaţi din Prefectura Suceava spun că orele pe care Angela Zarojanu le petrece efectiv în sediul instituţiei sunt numărate şi limitate.

Poate că în mărinimia sa, încă prefectul Constantin Harasim i-a trasat sarcină de serviciu să reprezinte imaginea Prefecturii Suceava. Atunci stau şi mă întreb ce sarcină or mai avea prefectul, subprefectul şi biroul de presă al instituţiei?

Cum, nu ştiaţi? Să contabilizeze ieşirile Angelei Zarojanu şi s-o aplaude cu frenezie. 

Notă: Sursa foto este www.radiotop.ro

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar Alecu spune:

    Corectă abordare! Chiar ar trebui să clarifice dna Angela Zarojanu, nu neapărat că nu ar avea dreptul de a se angaja într-o instituție publică, dar totuși este bătător la ochi faza cu reprezentarea Instituției Prefectului, dacă într-adevăr așa stau lucrurile.Părerea ta

* necesare