Filadelfia Turism Suceava

Articol scris

Vizualizări

  • 2.278 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Antena 1 Suceava a tras obloanele 0

Mar23

Începând de astăzi, piaţa media din Suceava este mai săracă. Antena 1 Suceava şi-a închis oficial porţile după ce postul mamă de la Bucureşti a întrerupt colaborarea cu familia Ignătescu.

Ca urmare a acestei rupturi, Antena 1 Suceava a încetat să mai existe, iar oamenii care au muncit pentru acest post vor fi nevoiţi să-şi caute alte slujbe. În urma deciziei trustului mamă de la Bucureşti, aparatura care exista la releul Mihoveni şi care permitea retransmiterea programelor Antena 1 Suceava către cablişti a fost dezafectată. Având în vedere că nici solicitarea soţilor Ignătescu de a obţine licenţă audiovizuală prin satelit nu a avut sorţi de izbândă la CNA, e clar că Antena 1 Suceava a ajuns la capăt de drum.

O altă televiziune care nu o duce prea bine este Plus TV Suceava, post controlat de Alexandru Băişanu, fost prefect de Suceava.

Datoriile faţă de angajaţi cresc de la o lună la alta, şi odată cu ele şi nemulţumirile angajaţilor. Nu este exclus ca în curând să se înregistreze şi o serie de demisii la Plus TV, generate atât de întârzierea la plata salariilor, cât şi pentru alte tensiuni apărute în ultima perioadă.

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare