La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.115 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Antena 1 Suceava se redeschide 1

mai6

Antena 1 Suceava se va redeschide. Informaţia a fost publicată pe www.critix.ro care a oferit şi câteva amănunte în acest sens.

Franciza pentru toată Moldova a Antenei a fost cumpărată de omul de afaceri băcăuan Costică Rusu, care şi-a propus să deschidă studiouri în cinci judeţe, respectiv Bacău, Iaşi, Suceava, Vaslui şi Botoşani.

Staţia regională de la Bacău a fost deja deschisă, începând cu 1 mai 2011.

Noul proprietar al francizei, Costică Rusu, este cunoscut mai ales ca proprietarul firmei de construcţii „Unic General Constructor”. Acesta mai are acţiuni şi la alte două firme cunoscute în Bacău, respectiv Rombet şi Electroconstrucţia ELCO.

Ultima dată când Antena 1 Suceava a emis se întâmpla în urmă cu aproximativ doi ani. Atunci, „mogulul” postului era Costel Ignătescu, dar pentru că acesta nu şi-a îndeplinit toate obligaţiile faţă de postul mamă, ruptura a venit firesc.

Între timp, Costel Ignătescua obţinut o licenţă pentru o televiziune regională care să emită prin satelit, dar eforturile sale de a găsi câţiva fraieri cu bani pe care să-i coopteze în acest proiect au dat greş.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar gogu spune:

    poate macar asa sa apara un punct necontrolabil de catre ghe. flutur in judetul suceava. desi am rezerve, oamenii vor fi tot de aici si increngaturile sunt necunoscute.Părerea ta

* necesare