La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.836 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Armata dezamăgiţilor din PSD 2

mai9

Schimbarea şefilor este bucuria nebunilor. De fiecare dată, cei mici cred că dacă vine altcineva la conducere mierea şi laptele vor curge valuri.

Exact la fel s-a întâmplat şi anul trecut, când valul nemulţumiţilor a măturat ca pe nimic ceea ce se numea PDL. Fostul partid de guvernământ a ajuns la un nivel ridicol, undeva la vreo 13%, potrivit ultimelor sondaje, dar ar trebui să fie fericit că nu a avut soarta PNŢCD.

Suceava s-a înscris pe aceeaşi linie, iar consecinţa a fost una logică, conducerea judeţului a fost preluată de social-democraţi.

Cătălin Nechifor i-a luat locul lui Gheorghe Flutur la şefia Consiliului Judeţean Suceava, iar oamenii care l-au sprijinit în campanie, dar mai ales cei care au avut de suferit în timpul guvernării PDL se aşteptau să le fie apreciate eforturile la justa valoare.

Pentru mulţi dintre ei, dezamăgirea este cruntă. Mulţi primari, consilieri, directori dansează ca într-un vis absurd, cu uşi închise şi cu şefi pe care nu-i găsesc sau care nu le răspund la telefoane.

Marea dezamăgire vine din partea lui Cătălin Nechifor, de la care social-democraţii suceveni aşteptau multe, chiar foarte multe. După o lungă perioadă de secetă, în care membrii PSD au fost puşi la colţ, uneori chiar umiliţi, schimbările din 2012 au fost văzute ca un bun prilej pentru a repara aceste abuzuri.

S-a întâmplat doar parţial, însă pentru cei mai mulţi social-democraţi situaţia a rămas neschimbată. Senzaţia oamenilor este aceea că oamenii care conduc destinele PSD Suceava, i-am numit aici pe Cătălin Nechifor şi Ovidiu Donţu, au „dat la pace”, cum se spune în limbaj mai puţin academic, cu oamenii PDL-ului.

Cum altfel ar putea fi percepută menţinerea pe funcţii a unor directori care au făcut carieră în perioada 2008-2012, unii chiar şi înainte de acest interval, dar care au avut sprijinul lui Gheorghe Flutur şi al democrat-liberalilor?

Cum ar putea fi mulţumiţi primarii ale căror drumuri sunt ciuruite de găuri şi care nu primesc nici un ban pentru reparaţii?

Cum pot digera membrii PSD faptul că sunt duşi cu vorba şi îl găsesc tot mai greu pe Cătălin Nechifor?

Sunt doar trei întrebări, dar numărul acestora poate fi mult mai mare. Şi nu vin din partea mea, ci din partea dezamăgiţilor din partid. Iar dacă preşedintele PSD Suceava nu va avea răspunsuri pentru ei, şi asta nu peste trei ani, se va trezi cu o mare problemă în interior.

Cătălin Nechifor nu trebuie să uite că duşmanii din partid există, iar rândurile lor se strâng tot mai mult pe fondul nemulţumirilor, iar fiecare lider are propriul moment al deconturilor.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar dezamagitiideserviciu20132016 spune:

    mda… dar sa nu se inteleaga ceva din ce scrii aici domnu sandrnio: membrii seriosi ai psd nu au dorit sa parvina pur si simplu ca urmare a alegerilor din iunie 2012 si a celor din decembrie. mai exista si oameni care respect partidul, respecta cetatenii. SFIDAREA INCREDIBILA DE IERI COMISA DE NECHIFOR LA DIRECTIA COPILULUI a marcat profund pe multi pesedisti de valoare care au hamalit in campanii din 2008 in 2012… iar alti directorasi PDL din tot felul de institutii ale consiliului judetean, ştim cu totii care, profita de aceasta perioada minunata pentru a-şi desavarsi opera de deprimare a cetateanului şi salariatilor. toti acesti trepadusi PDL, poate le dai numele candva sandrinio si scrii ceva despre ei… stau de prin 2004-2005-2008 si behaie la lună de bine ce le este. macar de ar fi competenti.

  2. avatar gigicarabarabulea spune:

    hmmm… cam da, că cam aşa ieste fratiello… dar na… parca acum 2-3 saptamani fu mare alegătorie la PSD Suceava si tot pe Hampty Dumpty l-au ales, reales, nu ? atunci, a zis cineva ceva? de ce e coabitare la nivel central si local? de ce peste tot pedeleii stau linistiti pi funkţii? NU… păi atunci, sa rabde, sau sa se mute la PPDD, sau sa fuzioneze cu PNTCD-aripa ruptă în zbor, sau sa infiinteze Partidul Fraieritilor din Psd.. na…. 🙂Părerea ta

* necesare