La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.388 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Aroganţele lui Ovidiu Donţu 0

oct.1

Senatorul Ovidiu Donţu are vagă impresie că PSD este propria lui moşie pe care o poate conduce după bunul plac.

Ei bine, la ultima şedinţă a Biroului Politic Judeţean Suceava a aflat că lucrurile nu stau chiar aşa. În momentul în care consilierul judeţean Dan Cuşnir a propus să se voteze pentru dispariţia funcţiei de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a PSD, funcţie ocupată în prezent de Ovidiu Donţu, acesta din urmă a sfidat întreaga asistenţă, inclusiv colegi parlamentari.

Totul a plecat de la faptul că s-a propus vot secret, aşa cum prevede statutul, iar Donţu a cerut vot deschis, aruncând şi câteva cuvinte arogante: „Ia să vedem cine votează împotriva mea”.

ovidiu dontu

Ei bine, din cei 20 de membrii ai BPJ, 15 au votat împotriva sa, 4 au fost alături de el, iar o persoană s-a abţinut. Cu alte cuvinte, 75% dintre social-democraţi s-au săturat de modul în care Ovidiu Donţu înţelege să-şi facă treaba pentru partid.

Nici deputatul Ioan Stan nu l-a iertat pe Donţu şi l-a întrebat tăios dacă are candidat pentru funcţia de primar al municipiului Suceava, o întrebare care s-a dovedit mai mult retorică pentru că, deocamdată, nu este nimic clar.

Şi preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, nu a dorit să se poziţioneze alături de Ovidiu Donţu, preferând neutralitatea.

Peste două zile, la Conferinţa Judeţeană a PSD care se va derula la Poiana Stampei se va certifica cel mai probabil decizia din Biroul Politic Judeţean, iar dacă şi aici va pierde, Ovidiu Donţu ar trebui să-şi regândească modul de abordare şi de comportament cu colegii de partid. În caz contrar, îi va fi foarte greu să reziste mai departe pe metereze.

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare