La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.163 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Arogantul Todiruţ 3

ian.19

Şeful Poliţiei Suceava este acuzat public că are o atitudine „repulsivă” la adresa unor dintre subordonaţi.

Nu mă miră deloc ceea ce se petrece, iar lipsa de reacţie a comisarului şef Ioan Nicuşor Todiruţ vizavi de comunicatul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP) confirmă, o dată în plus dacă era cazul, că şefului Poliţiei Suceava nu-i pasă nici cât negru sub unghie de oamenii săi.

„Domnul inspector-şef a manifestat o atitudine repulsivă la adresa agenţilor de poliţie, catalogându-i ca fiind poliţiştii care lucrează cel mai puţin în IPJ Suceava. Dorim să îi comunicăm domnului inspector-şef că rezultatele pozitive pe care le prezintă cu multă mândrie la bilanţul de sfârşit de an, în faţa autorităţilor publice, aparţin poliţiştilor din operativ, în nici un caz şefilor care stau în birouri şi îşi asumă meritele altora”, este comunicatul celor de la SNAP.

Probabil că Todiruţ nu a uitat de protestul de anul trecut de la Bucureşti, când o mulţime de poliţişti, cei mai mulţi dintre ei agenţi, a mărşăluit până în faţa Palatului Cotroceni. Au strigat „Ieşi afară, javră ordinară!”, slogan devenit un adevărat lait – motiv în ultima vreme, preluat de altfel şi de presa internaţională, iar la final şi-au aruncat caschetele.

Cred că de asta îi este frică şefului IPJ Suceava. Că filiala locală a SNAP va deveni suficient de puternică pentru a-l contesta chiar pe el, neclintitul şi inegalabilul Ioan Nicuşor Todiruţ.

Apropo, dacă aceşti agenţi au avut o activitate slabă de ce-i mai ţineţi în Poliţie, domnule Todiruţ? Aruncaţi-i ca pe nişte măsele stricate, că tot vă place să vă bateţi joc de profesionişti, şi aici vreau să vă aduc aminte doar de cazul comisarului şef Nicolae Matei. Îl mai ştiţi?

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

 1. avatar Costel spune:

  Imi place cum a iesit fotografia!

 2. avatar ovidiu spune:

  Agentii de politie impreuna ofiterii de politie au fost sa protesteze atunci la Cotroceni si este sindicatul tuturor politistilor fara discriminari , adica Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual – SNPPC.
  Intradevar salariile sunt cele mai mici in politie, dar la toti, si la ofiterii de politie, dar mai ales la agentii de politie. Situatia insa nu poate fi gestionata altfel de seful IPJ Suceava, nu ca doresc sa dau intelegere ca simplu comentator , ci faptul ca salariile au fost taiate de Guvernul actual, iar legea trebuie sa se respecte , asa cum este ea nociva . Deci sa se inteleaga ca buba vine de la Bucuresti, acolo unde astazi oamenii sunt in strada, iar maine vor iesi si aci caci asa nu se mai poate.
  Iar cu numirile in functie dorim sa fie depolitizate , deci ca profesionistii sa poata sa si faca treaba, sa poata sa aiba un ghid al carierei. Un sef de inspectorat sa stea o viata ingreaga sa conduca daca este profesionist si sa nu fie subordonat politic, de puterea actuala sau alta putere care va veni. Seful trebuie sa fie independent si sa raspunda doar la ministerul din care face parte, si sa faca legea si fata de oamenii din partide, iar acestia sa nu aiba vreo putere sa-i ia scaunul in cazul in care sunt prinsi cu „mata in sac”. Sa aiba puterea sa aplice legea pt toti, caci „nimeni nu e mai presus de lege”.

 3. avatar Kuku spune:

  Respect ceea ce spuneti, dar trebuie sa puneti degetul pe rana si sa va pronuntati,ca politisti profesionisti:cum trebuie sa fie seful politiei? Eventual mafiot,pus politic si adventist?
  Doamna lui la ce secta a trecut? Pentru ca la ce secta a fost stim.Părerea ta

* necesare