La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 1.965 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Autoinvitatul de la telefon 3

nov.25

Avertisment! Toţi politicienii care acceptă invitaţiile la emisiunile realizate de postul local de televiziune Plus TV trebuie să-l accepte ca „moderator” pe Alexandru Băişanu.

Mai mereu când în studio sunt invitate persoane importante, în special din spectrul politic, că doar nu se coboară Băişanu chiar la oricine, mogulul sună pentru a-şi spune punctul de vedere şi pentru a adresa întrebări.

La fel s-a întâmplat şi aseară, la emisiunea „Între + şi –” moderată de Valentin Chidoveţ şi în care invitaţi au fost, pe lângă Dragoş Danubianu, pedeliştii Ioan Bălan şi Orest Onofrei.

La un moment dat, spre finalul emisiunii, a intervenit telefonic şi „sanctitatea sa Alexandru Băişanu”, aşa cum l-a numit ironic Onofrei. Fireşte, întrebarea pe care urma să o adreseze s-a transformat într-un monolog în care liderul PNL Suceava a repetat ca o flaşnetă stricată aceleaşi lucruri pe care le tot spune de vreo doi ani.

Încercările timide ale realizatorului emisiunii de a pune punct intervenţiei nu au avut nici un rezultat. Beţia cuvintelor şi monologului l-a făcut imun pe Băişanu la anunţul că se termină emisiunea. Şi scena s-a repetat de mai multe ori, până când, după vreo 7-8 minute de turuit în gol, „domnule preşedinte” a binevoit să închidă telefonul.   

Nu este prima oară când Băişanu procedează în acest fel, şi, cu siguranţă, nici ultima. Îmi amintesc de o intervenţie în emisiunea în care invitat era Cătălin Nechifor, aliatul teoretic din USL Suceava, şi pe care Alexandru Băişanu nu s-a abţinut să nu-l pună la punct şi să-l ironizeze. Încercarea de dialog pe care Nechifor se străduia s-o înfiripeze nu s-a mai petrecut, iar mogulul şi-a terminat monologul în mod fulminant. Iar ieri dimineaţă, la conferinţa de presă, Alexandru Băişanu îi acuza pe cei din PD-L că sunt fascişti. Cu discursurile sale mi-e că altcineva se apropie mai mult de Hitler.

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

 1. avatar kuku spune:

  Dupa ce mi-ati retras (sau vi s-au retras,ma rog…) comentariile, am primit o confirmare nesperata cu privire la cine si ce doare…
  Nu e de-ici-de-colo,va sigur! Pentru ca intrebarile erau retorice,raspunsurile se stiu.

 2. avatar sile spune:

  dar daca nu se stiu, le poti da ?

 3. avatar kuku spune:

  Ei,lasa,organule,multumeste-te cu ce auzi !Părerea ta

* necesare