La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.326 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Bachus umblă dezlegat prin Liceul cu Program Sportiv 0

mart.1

Despre Dumitru Bernicu, directorul Liceului cu Program Sportiv Suceava, umblă zvonul că va fi demis în curând din funcţia pe care o deţine de 19 ani.

O tentativă de a-l înlocui din funcţie a avut şi Orest Onofrei, pe vremea când era prefect al judeţului Suceava. La acea vreme, după o sesizare primită de la un binevoitor, Onofrei s-a deplasat la LPS Suceava împreună cu un echipaj de poliţie, unde l-a găsit pe Dumitru Bernicu chefuind în sala de sport a instituţiei de învăţământ.

Şi cu ocazia controlului din februarie 2012 lucrurile au alunecat pe panta alcoolului. Membrii comisiei de control trimisă la LPS Suceava pentru a verifica activitatea instituţiei au mărturisit că Dumitru Bernicu îşi făcea apariţie în urma lor, în jurul orei 10.00, şi nu de puţine ori era aghezmuit.

Tot cu titlu de bârfă, prin oraş circulă informaţii de ani de zile cu afacerile pe care Bernicu le gestionează la liceu, obţinând profituri frumuşele. Este vorba de achiziţii de mingi şi echipamente sportive, dar mai ales vânzarea unor sportivi formaţi la LPS Suceava către alte cluburi din ţară pe sume doar de Dumitru Bernicu ştiute.

Cu toate acestea, în decurs de 19 ani nimeni nu a reuşit să-i dovedească vreo ilegalitate şi nici să-l clintească din funcţia de director. Rămâne de văzut ce se va întâmpla de această dată.

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare