La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 1.956 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Băişanu e istorie pentru PNL 5

sept.9

Aşa după cum am scris pe 1 septembrie, zilele lui Alexandru Băişanu în fruntea organizaţiei judeţene a PNL, în calitate de co-preşedinte, erau numărate.

Inevitabilul s-a petrecut acum câteva ore, când s-a decis demiterea lui Alexandru Băişanu şi a întregului Birou Permanent Judeţean Suceava al fostului PNL. Scenariul s-a petrecut întocmai cum am preconizat, iar noul preşedinte interimar al fostului PNL Suceava este deputatul Dumitru Pardău.

Băişanu a fost demis pe motiv de „inactivitate politică”, iar acum rămâne de văzut ce drum va urma. Pot să afirm cu siguranţă că el este istorie pentru PNL, şi asta pentru că nu va accepta niciodată să fie un simplu membru de partid, fără putere de decizie.

baisanu mina

Aşa că, se va orienta cât mai curând spre un alt partid, dar interesant este de văzut unde va ajunge pentru că baza de negociere pe care o avea acum câteva luni a dispărut pur şi simplu. Singurul său aliat este Ilie Niţă, încă vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Suceava, o funcţie pe care o ocupă doar decorativ. În aceste condiţii, este greu de presupus că Băişanu va putea obţine prea multe avantaje de pe urma unei mutări la un alt partid. Oricum, pentru el este singura opţiune şi am convingerea 100% că nu greşesc.

Şi apropo, dacă vă uitaţi la materialul de pe 1 septembrie când am anunţat înlocuirea lui Băişanu cu Pardău, postacii de acum fostului lider PNL au venit doar cu comentarii negative. Dacă vreţi să vă amuzaţi vă poftesc s-o faceţi, pentru că nu le-am şters.

Şi surprizele din noul Birou Permanent Judeţean Suceava al PNl nu se opresc aici. Mai urmează şi alte mutări interesante care nu trebuie ratate.

subscribe to comments RSS

Există 5 comentarii

 1. avatar Kitrofon spune:

  Iaca poznă,că parcă ieri ierea pe prispa căsii si azi s-a dus in direcţia indicată de inţelepciunea populară…Mai ramane să-i cetească cuplul de strigoi pedelisti,guzanii portocalii Mesterole&Goebbelsiuc cuvenita slujbă de mort politic ,cu psalmi iesiţi din puţul gândirii lor haznalitice,după ce au zăcut morţi de beţi in tranşeele pedele apoi, amorţiţi , au mai regurgiatat cca o tonă de fecale pe care ni le vând acum cu titlul de miere de mană,si anume de mană cerească,acum si cu aromă de scorţişoară liberală…
  Ce pleaşcă pe guzanii hoitari,să te-ngraşi doar cu propria salivă si sa-ti pice asa o bunăciune,ezact când stăpânul balan are,din nou,senzatia de apa-la-kur! (seulement pour les connaisseurs…)

  Dar mai exista regrete fata de aceasta capitis diminutio – moarte politica – a domnului Baisanu.. In afara de unele confuzii generate de stress ,confuzii care l-au determinat pe dumnealui să ne aburească cu exemplul atacului cavaleriei poloneze din Pomorze in al doilea razboi mondial,nu a mai apucat sa produca nimic remarcabil,spre ţinere de minte,poanta cu „Suceava ,capitala europena…” i-a suflat-o Lungu care este,in sine,o garantie a succesului european,putrefiat de cultura ca Hagienuş din „Bietul Ioanide” (daca-ti pica asta la bacalaureatul cel fictiv,mai dadeai unul,la subsol,domnu’ Nelu,pe si mai multi euroi…) cat despre alte ispravi, trebe sa precizam ca domnul Baisanu de la PNL cel batrân,necorcit,nerevizuit,neadaugit,despartit de USL prin acele fleimuck-uri cat oglinjoara pentru buze a madamei Steliana Miron,a plecat definitiv oarecum cu kuru-nainte si nu a mai binevoit sa ne spuna cum a „pierdut” el alegerile de primar in 2012,in Burdujeni,cum au capitulat dusmanii si i-au dat cca 300.000 de pupici,in ultimul moment,ca sa aiba si ei ceva,o locomotiva,acolo… Că ce bonus a mai fost acolo,in context,că cum, că cui,că ce,că care dreapta,că care stânga,că care blat…
  Că cum ierea sa-ţi dea si acuma 300.000 de pupici,că o fi luat balan bacalaureatul la 29 de ani, cum l-a luat,adeca fara sa epuizeze chiar toate clasele de liceu,mai mult online,dar la aritmetica politica nu-l intrec multi,ca de aia e si chestor si a fost si nembru intr-o comisie de mare raspundere…
  Incât îţi vine să-ţi dai cu tesla-n zona inghinală,dearece este clar ca domnul baisanu s-a decis in utimul moment sa nu ne mai spună ce si cum ba,mai mult,sa secretizeze chestiunea pentru urmatorii 50 de ani,dupa un exemplu binecunoscut…
  Însă nu ne putem hazarda sa credem ca domnul baisanu nu se va ridica,politic,de jos ,ca Lazăr,dar in funcţie de cine îi va spune, suficient de tare cât să priceapă : Ridica-te si mergi,Sandule,ca aşa cere interesul naţional!
  Iar daca nu stiti cine defineste la noi interesul national dedus din tivul izmenelor flanelate cu vipuşcă,atunci nu mai are rost sa vorbim !

  • avatar M. H> spune:

   Cuuum? Domnul Balan …asa cu scoala? Nu cred. I-am citis cv-ul. Sunteti rau dle kitrofon! Si insinuant. Astept de la dlui mari fapte de arme.

   • avatar Kitrofon spune:

    Ecce homo bucovinensis!
    Nu vorbim si de gradinita,nici despre aia nu este sigur ca a facut-o regulat, deoarece era trimis in mod dusmanos de catre elemente de stanga din comuna sa natala sa pasca vaca,dupa un model cunoscut si in alte comune si practicat de catre indigeni chiar si in rezervoarele lor de intelectuali astazi bucovineni,cum ar fi Havirna (sau Havârna,inca nu s-a stabilitstiintific…)sau Hiliseu-Kloska, sau Vlasinesti, sau Manoleasa, sau Catamarasti-Deal,localitati cu un frumos potential cultural din care se infrupta acuma ,cu predilectie,fosta viitoare regiune Bucovina.
    Deci este vorba despre aceeasi vaca pe care mai tarziu,cand a prins-o la inghesuiala,bunica sa a vandut-o si i-a cumparat (cf. interviu Dana Humoreanu,mai anţărţ) băietului o semicursiera,dupa un model cunoscut la marii lideri politici,deoarece se cunoaste ca si bunica lui Obama ar fi vandut un bizon ca sa-i cumpere lui Barak o placa de skate-board si uite ce-a ajuns!
    In ideea ca merita sa vinzi vaca,la o adica, in baza interesului national !
    Asa incât,parca o vedem cu ochii mintii pe frau Balan impungand indaratnica vaca cu un vrej de soreanca si adresandu-i cuvinte grele,de dreapta: “Apăi ,hi,boala,hai mai repede la obor, ca se inchide promotia la semicursiere,vacă proastă ce esti!”
    Dar insa deoarece si intrucat cf. cele de mai sus ,este potrivit,domnule M.H.,sa faceti un efort complex si sa v-il inchipuiti pe domnul Balan stand cumincior in vreun amfiteatru,incretind fruntea dupa un model cunoscut in politica suceveana,cu ochelarii pe nas,luand notite, deoarece,desigur,cine are carte are parte,ceea ce in cazul sau se dovedeste cu prisosinta.
    Iar la un CV atata de impresionant incat se poata sa-ti cada si parul din nas de uimire,in sensul ca cum a putut el,bietul,sa se sacrifice si sa sara de la prepararea cărnii de mititei in Piata Mica si a vodcii identic naturale ,in vremuri mitice,in care ,cum crestea cererea la mititei,cum scadea numarul la caini bagabonti, recte comunitari,intr-o dialectica foarte fina,care nu se afla la indemana oricarui marţafoi de stânga,deci la asa un CV ce mai conteaza neşte ani de liceu care sunt doar un amanunt pentru aniversarea – de exemplu – a 20 de ani de cand n-am absolvit liceul ??
    Adecă,este mai important sa ai ai toti anii de liceu,la seral sau la matinal,la mica sau la mare ori foarte mare distanta,cu diploma sau cu o imitatie, cand tu poti demonstra,in contrapartida, ca ai vreo 25 de ani din viata petrecuti prin universitati si pe la secretariatele acestora?
    Ca ma cunosc (ar putea zice domnu’ Balan…) oameni de bine,acoperiti cu cate ceva in materie de studii,consuli si sefi de state,care am eu poze si cu frau Merkel facute pe prispa căsii la CDU si care am si certificat ORNISS de tip NATO (cf. acelasi interviu…) iar daca ma enervez va pot aduce si certificat+adeverinta de la un fost sef de stat,care,tot asa, era banuit pe nedrept ca a avut probleme cu scoala si cu dosarul dupa ce a fost trimis in tinerete la Anvers de o grupare de patrioti de dreapta de la scoala de catiheti din Falticeni !
    Este,deci,lipsita de temei aceasta mica banuiala de bacalaureat neregulat pe considerentul ca este ca si temelia la o casa – una e sa pui ca piatra de temelie una bucata piatra solida si alta e sa pui ,sa zicem,una bucata tizâc ! Pentru cine nu stie sau in ipoteza in care nu se gaseste pe google,sa stie toti bucovinenii ca tizâcul este un material de constructie eco+bio care are si proprietati de combustibil,urmand a fi omologat si in UE,dupa ce intram in SHENGEN,via Shenzen,de unde ne-am cumparat gecile electorale microsoftate si eadesate.
    Cât despre domnul Dragusanul ,cu care ati vrea sa luati dvs. legatura ca să-i explicati unele erori de perceptie de pe Internet,in acest moment nu aveti nici o sansa,deoarece ,dintr-un motiv care ne scapa,are un puseu autocritic si recunoaste ca a fost un fraier !
    Si,dupa cum face dumnealui in asemenea imprejurari,s-a refugiat momentan in operatiunea de promovare a bucovinismului ca paşune si a bucovinenilor care nu-si cunosc istoria ,urmând sa revina cu precizari ferme in legatura cu semnificatia scrierii cuvantului “bucovina”, cu majuscula sau minuscula,dupa cum a aflat el dintr-un manuscris din vremea pelasgilor si tradus de un grup de marturisitori de-ai lui ,deoarece el insusi nu cunoaste nici greaca veche si nici ruteana scrisa cu caractere gotice.Sau poate ca lucreaza la o editie, mai degraba rara decat deasa,a poeziilor lui Luca Ion Caragiale,urmand a ne comunica apoi si CNP-ul acestui fiu al lui Caragiale,in sensul ca numai ne-a testat (inclusiv dvs. ) vigilenta…
    Rabdare!

 2. avatar victor spune:

  Să dispară și directorii de școli puși de acest domn.Sunt doar niște hiene avide de putere și ….Părerea ta

* necesare