La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 3.854 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Băişanu îşi mătrăşeşte părinţii de la Plus TV 3

oct.30

Părinţii liderului judeţean al PNL, Alexandru Băişanu, au fost traşi pe dreapta la Plus TV, televiziunea unde de ani buni taie şi spânzură după cum vor ei, chiar dacă nu se pricep mai deloc la acest fenomen.

Decizia a fost luată de mai multă vreme de Alexandru Băişanu, care după câte se pare a omis să le comunice şi părinţilor săi acest aspect. Aceştia au fost puşi în faţa faptului împlinit în cursul zilei de luni, când la sediul Plus TV şi-a făcut apariţia Cătălin Dumitriu, nimeni altul decât omul care l-a consiliat pe Alexandru Băişanu în timpul celor două campanii electorale de anul trecut.

Cei doi au rămas în relaţii apropiate, iar pentru a relansa postul de televiziune, Băişanu a luat decizia de a se descotorosi de părinţii săi, cei care ştiau până acum şi sunetul fiecărei muşte care intra în apartamentul situat vizavi de Metro.

plus tv baisanu

Constantin şi Eugenia  Băişanu nu au digerat prea bine decizia fiului lor, iar conflictele au apărut inevitabil. Cătălin Dumitriu a fost făcut albie de porci chiar în sediul Plus TV, în faţa mai multor angajaţi.

Părinţilor lui Alexandru Băişanu li s-a explicat că s-a schimbat managementul firmei, iar ei vor ocupa în continuare funcţii în cadrul Plus TV. Nu au fost suficiente aceste explicaţii, iar războiul dintre Constantin şi Eugenia Băişanu, pe de o parte, respectiv Cătălin Dumitriu, de cealaltă parte, va continua, sau chiar va degenera.

Sunt curios cum va reuşi Alexandru Băişanu să gestioneze acest conflict, ştiut fiind faptul că părinţii săi deţin acţiunile la Plus TV, în timp ce liderul PNL Suceava este doar omul din umbră. Nu ar mira pe nimeni dacă în final Constantin şi Eugenia Băişanu vor rămâne pe metereze, iar Cătălin Dumitriu va fi nevoit să renunţe temporar la managementul Plus TV.

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

 1. avatar Bara Vasile spune:

  Golaneala in toata regula,ca de obicei la noi.

 2. avatar saduku spune:

  Tziganul cand s-a vazut imparat, pe tata l-a omorat prima data…parca asa era vorba???

  • Premisa enunțată de tine constituie doar o jumătate din aforism.
   Asocierea consacrată, ce definește caracterul târtanului kokalar, afirmă că, imediat după atârnarea în ștreang a genitorului de parte tătânească, bulibașa neobrăzată a sodomizat-o pe mumă-sa.Părerea ta

* necesare