La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 1.639 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Băișanu și voturile aduse din familia Donțu 2

mai20

Strategul PSD pentru alegerile locale din municipiul Suceava, nimeni altul decât senatorul Ovidiu Donțu, a demonstrat că la el acasă stă sub pat.

Ieri, la conferința de presă organizată la sediul ALDE  de către deputatul Alexandru Băișanu, nimeni altul decât contracandidatul lui Tiberius Brădățan pentru funcția de primar al municipiului Suceava, a fost prezent și Florin Botez. Poate numele acesta nu vă spune nimic, dar imediat o să vă lămuriți. Florin Botez este socrul lui Ovidiu Donțu, cel care vrea să-l scoată primar pe Tiberius Brădățan.

Na, comedie. Păi bine, bine, domn strateg de campanie. Matale nu ești în stare să-ți convingi nici neamurile apropiate să-l voteze pe omul căruia îi faci campanie electorală și visezi cai verzi pe pereți. Cică ținta lui Donțu pentru alegerile din 5 iunie este un procent de 43%.

baisanu socru dontu

În stilul acesta, cred că Donțu a greșit o virgulă, iar ținta reală era de 4,3%. Apropo, domnu senator, soția dumneavoastră cu cine votează?

Acuma ce să spun, poate domnul Botez a fost atras de programul electoral al lui Băișanu și de obiectivele acestuia pentru pensionari. Băișanu a promis că dacă va ajunge primar, le va acorda pensionarilor abonamente gratuite pentru transportul în comun, va înființa cluburi în fiecare cartier din oraș și îi va consulta, prin ”Consiliul Înțelepților”, format din 23 de pensionari, ca și Consiliul Local, în luarea deciziilor pentru administrarea orașului.

Una peste alta, ziua de 19 mai 2016 poate fi considerată una neagră pentru Ovidiu Donțu, iar dacă va pierde și alegerile din 5 iunie eu îi prevăd un viitor sumbru în PSD.

 

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

 1. avatar Sucevean ofticat spune:

  Ar putea fi inca 100 exemple ale noncombatului PSD la Suceava, cred ca doar pentru ca s-au facut deja cartile, stiindu-se cine in ce CA este si ce contracte si cui se atribuie.
  De ce cred asta? Simplu. Nimeni din PSD nu scoate o vorba despre promisiunile ne onorate ale PDL, actual PNL, dar si despre cheltuirea nejustificata a banului public, existand „N” exemple in acest sens.
  Poate cel mai elocvent ar fi fost ca tovarasii consilieri PSD sa ciripeasca cifre comparative, cum ar fi: cati bani a cheltuit primaria in intervalul septembrie – mai in anii anteriori, imediat dupa obrinerea mandatului, si cat a cheltuit acuma pt trotuare, asfaltari, etc, doar doar o mai culege ceva voturi LUNGU.
  Evident, orice sucevean de bun simt se intreaba: sa fie oare o scapare a PSD sau doar intelegeri politice?

 2. avatar Alecu spune:

  Bine scris: „Cică ținta lui Donțu pentru alegerile din 5 iunie este un procent de 43%”. Cred că va lua dl Donțu – prin reprezentantul său, dl Brădățan – 4% în Suceava și 3% în Burdujeni.
  Dincolo de glume, nu este exclus ca în legătură cu socrul dlui Donțu să fie aplicabilă zicala: „Cu neamurile nu ieși bine nici în poză”.
  Pe de altă parte, nici nu e indicat să ne grăbim cu astfel de aprecieri. Ceva îmi spune că de manevra asta destul de bizară nu este străin un tânăr cu păr alb din ALDE la care mă voi referi în trecere în cele ce urmează.
  ALDE are un fel de „oaste de strânsură”, chiar „de scursură” am putea spune dacă analizăm cum amicul domniei tale, un domn Mircea Botezatu – consilier local PSD până nu demult și consilier personal al fostului primar de la Udești, Săvel Botezatu – a trecut fără nicio jenă de la PSD la ALDE. Sunt multe de spus și de scris, dar nu vreau să te indispun lovindu-ți un vechi amic. Oricum, nu acesta era scopul.
  Revenim. Desigur, mai multe scursuri sunt pe la ALDE, ca de exemplu un alt pesedist proeminent ca dl. Boliacu sau un traseist proeminent precum dl. Carcalete.
  Să zicem că din strânsură la ALDE ar fi dl. Milici și poate încă un băiețaș care l-a ajutat, alături de Prietenii Pescari, pe sinistrul senator Neagu să ajungă șef la PC faultându-l pe un avocat care cu toată șpaga pe care a luat-o, a fost mult mai curat decât a fost Neagu când era magistrat.
  Îți las plăcerea să decizi dacă socrul dlui Donțu este la strânsură sau scursură.Părerea ta

* necesare