La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.688 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Bălan, direct în opoziţie critică 1

mai4

Trecerea de la putere la opoziţie a fost o binecuvântare pentru oamenii din PD-L Suceava.

Noul Guvern nici nu şi-a intrat încă în pâine, că deja are parte de critici de la Suceava, printre cei care se dau de ceasul morţii pentru a-l face cu ou şi oţet numărându-se deputatul Ioan Bălan şi senatorul Orest Onofrei.

Despre ceea ce întreprinde Orest Onofrei am mai scris, în sensul că îşi urmăreşte doar propriile interese, iar traseismul politic nu l-a deranjat nici un moment dat, ba chiar l-a folosit în propriul interes.

Mai nou, pe lista celor care vor să „omoare” Guvernul Ponta se numără şi Nelu Bălan. Acesta ne înnebuneşte cu faptul că România va pierde nu ştiu ce ratinguri cu venirea lui Ponta, iar leul o va lua razna în raport cu valutele de referinţă.

Eu cred că este demagogie pură, iar Bălan şi Onofrei ar trebui să se concentreze în a explica ce au făcut ei şi PD-L în aceşti trei ani şi jumătate de guvernare, şi mai puţin ce va urma.

Dacă acum 2-3 săptămâni cei doi vorbeau despre situaţia extrem de roz a ţării, iar între timp, discursul s-a transformat în gri spre negru. E o chestiune de oportunism, iar în cazul lui Orest Onofrei deja începe să devină un flagel în a se „lipi” de cei care au „ciolanul”.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar Popovici Ghorghe spune:

    Esti doar un mercenar Sandrinio, doar atât!



Părerea ta

* necesare