La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.345 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Căcăciosul Cătălin Nechifor 2

ian.6

În urmă cu aproximativ o lună, una dintre cele mai importante companii private de IT din Europa, SCC Services din Marea Britanie, şi-a anunţat intenţia de a deschide un punct de lucru în municipiul Suceava, urmând să angajeze circa 400 de specialişti în domeniu.

În acest sens, la Suceava a fost prezent proprietarul şi directorul general al grupului din care face parte compania SCC Services, Sir Peter Rigby. La început, lucrurile păreau că merg în direcţia bună, iar o parte dintre locaţiile pe care englezii le-au văzut au fost pe placul lor.

Centrul Economic Bucovina de lângă Aeroportul „Ştefan cel Mare” Salcea era locul ideal, pentru care se şi orientaseră englezii.

Zilele trecute, englezii au revenit la Suceava pentru a discuta termenii deschiderii afacerii. S-au întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, căruia i-au transmis că sunt interesaţi de Centrul Economic Bucovina.

catalin nechifor

Au cerut o serie de facilităţi, dar tovarăşul Nechifor le-a spus scurt pe doi că nu le poate oferi absolut nimic pentru că-l calcă pe bătături Curtea de Conturi.

Cât despre clădirea de lângă Aeroportul Salcea, cică este dispus să o ofere firmei de IT din Marea Britanie dar abia în urma unei licitaţii.

Nechifor ori este nebun de-a binelea, ori se cacă de frică din orice. Hardughia aia de la Salcea, în care s-au băgat milioane de euro, stă nefolosită de ani de zile. Nimeni nu s-a arătat interesat de ea, iar acum când vine unul şi vrea să-ţi creeze 400 de locuri de muncă te învârţi în jurul cozii.

Cu asemenea conducători, ce pretenţii să mai ridici pentru dezvoltarea judeţului Suceava? Te ia o lehamite totală. Tovarăşe Nechifor, găseşte dracului soluţii şi nu mai da din colţ în colţ. Comportă-te ca un preşedinte de Consiliu Judeţean capabil şi nu ca un fricos de trei lei.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar Bogdan Tran. spune:

    Asta nu e „Cacacios”, cum i-ai zis tu. E prost facut gramada. Are niste idei de mai bine se apuca de vandut gogonele in piata mica.

  2. avatar richiardinho spune:

    Investitorii aia sunt o vrajeala uriasa de a lui Sandu Baisanu, cum se face ca nu si-au manifestat intentia investitorii pana acuma? Si de abia acuma cu 6 luni inainte de campania electorala…Părerea ta

* necesare