Filadelfia Turism Suceava

Articol scris

Vizualizări

  • 2.067 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Campania cu bani 2

Iun17

Banul public şi cel oferit de politicieni în  campaniile electorale sunt un magnet pe care greu îl pot stâpăni unele persoane.

Printre acestea se numără şi Mihai Chira, directorul executiv al Crai Nou, cel mai vechi ziar din judeţ. Omul este bănuit că în ultimele două campanii electorale a “înnnebunit” contabilitatea “Crai Nou”, iar banii care ar fi trebuit să ajungă în bugetul acestui cotidian s-au scurs în alte direcţii.

Aşa se face că după o campanie pentru alegerile locale şi una pentru alegerile generale, “Crai Nou” plânge în loc să fie la limita unei supravieţuiri decente.

mihai chira

Anumite surse spun că Mihai Chira a dus în jos “Crai Nou” cu vreo 800 de milioane de lei vechi, iar mulţi bani au fost direcţionaţi către propriile firme de ştiri care funcţionează în domeniulo online.

Iar asta nu este tot, colaborarea fiind realizată cu un personaj care are legături cu agenţiile naţionale de ştiri, lucru interzis prin contract, dar posibil prin acţiuni de învăluire.

Toate aceste informaţii l-au contrariat pe directorul de la “Crai Nou”, Dumitru Teodorescu, iar acesta are în gând să-l elimine pe Mihai Chira, un personaj cel puţin duplicitar al presei locale.

 

 

 

 

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar UN SUCEVEAN spune:

    un papagal ordinar care se crede buricul sucevei

  2. avatar GOGU spune:

    opaaa! a inceput zazania! de ce oare? ca nu-i nicio campanie electorala banoasa la orizont!Părerea ta

* necesare