La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.081 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Candidaţi de toată jena 2

aug.9

Zilele trecute, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava a avut loc un concurs pentru ocuparea unui post de conducere la nivelul unei poliţii municipale.

Mai exact, este vorba despre funcţia de adjunct al Poliţiei Câmpulung Moldovenesc, ocupată până acum cu titlu de interimat de comisarul Neculai Onea. La concurs au participat două persoane, dar rezultatele au fost catastrofale.

Cei doi candidaţi nu au reuşit să obţină note peste 5, astfel încât funcţia de adjunct al Poliţiei Câmpulung Moldovenesc rămâne vacantă în continuare.

sediu ipj suceava

Neculai Onea, fratele adjunctului IPJ Suceava, comisarul şef Viorel Onea, a primit nota 4 şi un pic pentru lucrarea sa, în timp ce contracandidatul său, comisarul Ionel Gheorghiasa, actualmente şef al Poliţiei Oraşului Cajvana, a fost şi mai penibil. Acesta a fost notat cu 2 şi un pic, semn că s-a prezentat la concurs doar pentru că nu avea treabă la serviciu.

În aceste condiţii, concursul pentru ocuparea funcţiei de adjunct al Poliţiei Câmpulung Moldovenesc va fi reluat la o dată ce urmează a fi stabilită de conducerea IPJ Suceava. Conducere, care e posibil să fie asigurată în acel moment chiar de Viorel Onea, fratele celui care doreşte să ajungă adjunct la Câmpulung Moldovenesc.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar stan spune:

    Nu au cazut pe subiect.

  2. avatar Bara Vasile spune:

    Probabil ca da,nu au cazut pe subiect dar trebuie sa tinem cont ca asa sunt ei.Părerea ta

* necesare