La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.710 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Carcalete va candida la Primăria Rădăuţi. Nu din partea PNL 1

iul.15

Petru Carcalete, veşnicul candidat pierdant pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, se pregăteşte pentru o nouă cursă electorală.

El şi-a anunţat intenţia de a candida din partea PNL, având probabil şi girul conducerii judeţene a partidului, iar aici mă refer la aripa PDL.

Eu am curajul să pariez că Petru Carcalete va candida pentru Primăria Rădăuţi, dar nu din partea PNL. Cel mai probabil el va bate palma cu UNPR, soluţia PSD fiind mai mult utopică. E altfel, în ultima vreme fostul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava a fost văzut destul de des în compania senatorului Mihai Neagu, preşedintele UNPR Suceava.

Practic, s-au întâlnit doi cameleoni din punct de vedere politic, oameni care ţin cu tot dinadinsul să prindă funcţii fără să aibă şi argumente în favoarea lor.

carcalete petru

Şi cum din partea PNL are şanse infime să fie desemnat candidat pentru funcţia de primar, sunt convins că Petru Carcalete se va reorienta rapid către alt partid care-l doreşte. Şi cum UNPR este sublim dar lipseşte cu desăvârşire la Rădăuţi, aceasta pare soluţia spre care se va îndrepta Carcalete. Tot un vid de persoane este şi la PMP, un alt partid care l-ar putea susţine şi propune candidat pe Carcalete.

Ca să fiu sincer, lui Petru Carcalete a început să-i placă bătaia. Altfel nu-mi explic pentru ce se aruncă din nou în lupta electorală pentru şefia administraţiei locale rădăuţene. Până acum are la activ trei înfrângeri, în 2004, 2008 şi 2012, iar ultima bătaie a luat-o candidând pe listele USL, într-un moment în care dacă unui porc i se lega la gât o fundiţă cu eticheta acestei alianţe politice ar fi câştigat la pas alegerile, locale sau parlamentare.

Din punctul meu de vedere, Petru Carcalete va fi monedă de schimb în cadrul partidului şi asta pentru că jocurile de interese în noul PNL sunt uriaşe. Iar orice pion poate fi sacrificat în interesul regelui. Oricând şi fără remuşcări. 

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

 1. avatar CEO - Torsten Röglin spune:

  A zis directorul de la E-ON Gaz că ar da orice sumă numai să afle cum și-a mânărit carcalete contorul de gaz, de are, la ditamai palatul de neam-prost, un consum ca de baborniță vădană.
  Cică și-a pus toți inginerii din subordine și toate somitățile tehnice să încerce să manipuleze un contor de gaze, dar toți au venit cu rezultatul definitiv că nu se poate.
  Ei bine, ingăta petrică a reușit ce nu e-n stare o întreagă companie de profil: să mânărească un contor ce nu poate fi mânărit.

  Fiți sociabili, nu fiți nervoși!

  (Moș Neagu, pentru pont, rămâi dator cu o bere rece, cu gust amărui și cu multe grade alcoolice în ea.
  p.s. modifică dracului setările site-ului, că spune că este restricție pentru utilizatorii ce postează prin proxy. Apăi dacă routerul meu se zice că e proxy, atunci eu sunt The Pope Francisc. Fă ceva în sprijinul guralivilor și „lasă lumea săvorbească, c-acesta-i rostul ei”.)Părerea ta

* necesare