La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.474 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Carmen Agoutin se pregăteşte să preia şefia Direcţiei de Cultură 3

oct.22

Direcţia pentru Cultură şi Culte Suceava se pregăteşte să intre într-o nouă eră. După 7 ani de conducere „discretă”, ca să nu o numesc altfel, pe care instituţia a avut-o sub „domnia” lui Aurel Buzincu, se preconizează o schimbare.

La şefia acestei instituţii urmează să ajungă Carmen Agoutin, susţinută pentru această funcţie de conducerea PSD Suceava.

Deocamdată, totul este la stadiul de intenţie, handicapul urmaşului lui Buzincu fiind acela că nu are calitatea de funcţionar public. Iar în lipsa acestui „argument” nu poate ajunge director al Direcţiei pentru Cultură şi Culte Suceava.

Pentru Carmen Agoutin această funcţie ar fi palidă consolare pentru munca depusă în PSD Suceava de-a lungul vremii. Ultimii 15 ani din viaţa ei s-au confundat cu acest partid, şi nu oricum, ci printr-o implicare serioasă. Din 1997 deţine funcţia de şef al organizaţiei de femei a social-democraţilor, iar începând cu anul 2000 face parte din rândul consilierilor judeţeni, mandat pe care şi l-a reînnoit în luna iunie a acestui an.

Cât despre Aurel Buzincu, ar fi timpul unei retrageri pentru că în timpul mandatelor sale Direcţia pentru Cultură şi Culte a fost sublimă dar a lipsit cu desăvârşire. Şi dacă aveţi argumente că nu am dreptate, vă rog să mă combateţi, domnule Buzincu.

 

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

 1. avatar ESCOBAR spune:

  Daca este adevarat se face o imensa dreptate.

 2. avatar vasileasca spune:

  la radio erevan suna telefonul si un membru al partidului comunist elvetian intreaba: stiti, nu ar trebui ca si in Elvetia sa vina la putere partidul comunist ? Raspunsul a venit prompt…. ba da, dar ar fi pacat.
  Prin urmare draga Sandrinio, daca nu se fac anumite jocuri (evident ca mereu se fac), hai sa vedem CV-uri, concursuri corecte, fara oameni angajati politic la nivelul de varf al partidelor, sa mai vedem concursuri „pe bune”, cu 4-5-6-7 candidati si o dezbatere chiar publica pe idei, pe proiecte.. aşa.. unu vine politic, altul vine politic, nika progres…

 3. avatar g. ja. spune:

  da se face un act de dreptate.carmen amuncit mult in partid si-a sacrificat propria viata si merita rasplatita. corect, asa trebuie procedat.Părerea ta

* necesare