La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.072 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Cătălina Vartic merge în alegeri alături de ALDE 3

apr.23

După ce a cochetat o scurtă perioadă de timp cu PNL, Cătălina Vartic a decis să meargă în alegeri alături de ALDE.

Totul s-a parafat ieri, după mai multe ore de discuții, dar rămâne de văzut dacă șefa Registrului Comerțului va candida pentru Consiliul Local sau pentru Consiliul Județean.

În felul acesta, liderul ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu a mai reușit o lovitură, inclusiv de imagine, iar șansele ca acest partid să devină unul cheie pentru viitoarea configurație a eșichierului politic sucevean sunt tot mai mari.

catalina-vartic

Practic, cu un 6-7% ALDE ar putea deveni indispensabil pentru a forma o majoritate în Consiliul Județean Suceava, iar PSD și PNL vor fi puse în fața unor negocieri extrem de dure, iar cei care-l cunosc pe Băișanu știu că lucrurile vor fi pe muchie de cuțit.

Revenind la Cătălina Vartic, trebuie spus că aceasta s-a alăturat proiectului lui Gheorghe Flutur, dar anumite persoane din acest partid au considerat-o indezirabilă, astfel încât au făcut tot ceea ce se putea pentru a o marginaliza.

Din acest motiv, coabitarea Vartic-PNL era o utopie, iar trecerea la o altă formațiune politică era inevitabilă.

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

 1. avatar Alecu spune:

  Cine sunt acele persoane care au considerat-o indezirabilă pe dna Vartic în PNL? De ce nu le spui clar, cu subiect și predicat? Să fie oare Ioan Balan și acolitul Orest Onofrei? Să fie oare alții? Poate că iar s-or fi certat Flutur cu Andronache? Fii mai explicit, lasă vrăjeala!!!

 2. avatar stefan cel mare spune:

  Daca cu Tariceanu se intampla ceva , atunci ALDE va avea soarta UNPR-ului adica o sa ajunga la 1-2%

 3. avatar aleluia spune:

  In materie de politichie doar in Tariceanu mai aveam ceva incredere. Am dat dovada de naivitate atunci cand am realizat ca un nene ce si-a pus in secunda 2 dupa ce a fost ales, nevasta in fonctie cheie, ca e presedintele zonal a lu’ tariceanu. Daca am vazut ca si chiscutza rubiconda „testeaza” ALDE m-am lamurit definitiv cu ” binele tarii, cu politica corecta, cu nato, cu ue cu tehnocratii si cu DEMOCRASI. Hai sictir , demnitari „de la stat”, dupa ce ca ma furati de ma rupeti , mai ptrebuie sa va mai urmaresc pe la tocsouri si sa pun suflet atunci cand va injur.Părerea ta

* necesare