La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.593 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Ce surprize pot veni de la Rădăuţi 0

oct.2

Prin arestarea lui Aurel Olărean, frâiele Primăriei Rădăuţi au fost preluate de Tiberiu Maerean, principalul său duşman politic.

Dacă până acum tot ce se întâmpla în cadrul administraţiei rădăuţene era un fel de top secret, iar informaţiile erau aruncate în bătaie de joc, cred că în perioada următoare ne putem aştepta la surprize dintre cele mai mari.

Şi sunt ferm convins că Tiberiu Maerean va avea grijă să scoată la lumină toate mizeriile şi manevrele comise în ultimii 6 ani, iar dacă e să mă gândesc numai la câte porcării am sesizat eu, nici nu vreau să mă gândesc care e situaţia în ansamblu.

olarean protv1

Nu este exclus ca din aceste date care vor apărea să se nască şi alte plângeri penale, pentru că la Rădăuţi s-au sifonat milioane de euro în mod fraudulos. Numai renovarea grădinii zoologice a ridicat numeroase suspiciuni, iar frauda de aici a fost deja confirmată.

În afara lui Aurel Olărean şi alte persoane tremură serios. Pe de o parte este vorba de acei funcţionari din Primăria Rădăuţi care au semnat orbeşte diferite acte, la indicaţiile preţioase ale edilului acum arestat, deşi conştiinţa şi pregătirea le spuneau că nu sunt în regulă.

Prea bine nu cred că dorm nici cei care s-au înfruptat din banul rădăuţenilor în condiţii suspecte. Iar numărul lor este suficient de mare.

Probabil că vacanţele petrecute alături de Aurel Olărean prin diferite locuri exotice din lume încep să devină nedigerabile.

 

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare