La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 3.005 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Cezar Ioja, favorit în sondajele PD-L 8

mai30

Ultimul sondaj realizat înainte de alegerile din 10 iunie relevă un câştigător clar la Vatra Dornei.

Este vorba de independentul Cezar Ioja, creditat cu 34% din opţiunile de vot ale dornenilor.

Pe locul doi se situează actualul primar, liberalul Ioan Moraru, care este preferat de 23-24% dintre localnici. Candidatul PD-L, fostul pesedist Ilie Boncheş, se situează abia pe locul trei, având 18% din intenţia de vot. În fine, al patrulea candidat care contează în lupta pentru funcţia de primar este independentul Mihai Cioată, care întruneşte 13% din preferinţele electoratului.

Acest sondaj, comandat de PD-L, nu face altceva decât să confirme faptul că dornenii s-au săturat de politicieni şi clasa politică. Aşa se explică şi faptul că doi independenţi adună aproape jumătate din preferinţele electoratului, în timp ce reprezentanţii principalelor forţe politice, USL şi PD-L, au adunat doar 42% din opţiunile de vot.

subscribe to comments RSS

Există 8 comentarii

 1. avatar GOGU spune:

  CE TE MAI DAI INDEPENDENT SI APOLITIC ! ASTA NUMAI PENTRU CA PEDELEUL LUI GODFATHER LUNGU NU MAI IN TREND?
  CE INDEPENDENT SI APOLITIC MAI E ALA CARE A TRECUT PRIN PATRU PARTIDE SI MERGE PE MANA SCHIZOFRENICULUI BOCA SI A MAFIEI DIN JURUL LUI?

 2. avatar Adriana spune:

  DOmnule Gog,te rugam sa nu te agiti foarte tare ca sa nu faci riduri de nervi si ciuda.Si ai grija cu limbajul ca o dai in „rahatisme”:))

 3. avatar otto spune:

  ioja DOAR candidează ca independent, pentru că e cu sculele la PSD. din păcate pentru „onoarea” lui, are cam multe bube în spate, de la cămătărie la „folcloriste”… dar dacă el se laudă că va creşte pensiile în vatra dornei şi masa electorală „SPECIALĂ” pune botul…. atunci… bye bye dorna!!!

 4. avatar un schior spune:

  draga OTTO….!!!sotia ta e folclorista sau e pensionara???…ca prea vorbesti cu foc?!….sau poate face parte din echipa,,Padurarului?????

 5. avatar Nicu spune:

  Gogu si Otto, linistiti-va. De unde atatea acuze fara dovezi? Unii oameni ar inventa absolut orice pentru a denigra, pentru a defaima si pentru a-i pata imaginea unui candidat cu reale sanse la Primaria Vatra Dornei. Inteleg ca disperarea si mediocritatea au atins puncte critice, dar sa stiti ca acuzele fara dovezi sunt nule! Multi vorbesc, dar putini fac.

 6. avatar GOGU spune:

  CE DOVEZI VREI? CERTIFICAT SCOS DE LA MADAM BOCA? N-AM NIMIC CU AFACERILE LUI CEZAR, CI CU CEI CARE-S IN JURUL LUI SI CARORA LE ESTE SI LE VA FI DATOR! IR DORNENII STIU DESPRE CE E VORBA! CEL PUTIN CEI DE PE ALEEA DORNELOR.

 7. avatar marian spune:

  Sa-i dorim succes lui Cezar. Totusi nu este cinstit modul in care PSD opereaza la Vatra Dornei. Una spune oficial, adica totul pentru USL , si una neoficial , adica totul pentru Ioja. Nu are nici o vina d-l Ioja. Boca este neomul . Caracterele mici totdeauna se atrag. Au un magnetism inexplicabil de a se uni pentru a face ceva lipsit de cinste si loialitate. Ioja si Boca se merita.

 8. avatar Gigi spune:

  Ai dat-o cu mucii-n fasole rau, Sandrinio! Mai desteapta-te si tu ca prea esti pe fata cu cine nu vor dornenii!Părerea ta

* necesare