La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 3.857 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Cine se înţeapă cu Vasile Rîmbu? 6

iun.17

Un traseist politic, şi spun asta cu toată responsabilitatea, este Vasile Rîmbu, încă managerul Spitalului Judeţean Suceava.

După 1990, acesta a fost mereu la putere, indiferent că a fost vorba de Convenţia Democratică, de PSD, de Alianţa DA sau PDL. Uns cu toate alifiile, omul a ştiut cu cine să vorbească şi mai ales cum să le încânte auzul interlocutorilor pentru a-şi atinge propriile scopuri.

Activitatea sa profesională a fost legată în principal de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Suceava, iar când acolo nu a mai putut face legea s-a mutat liniştit la spital. Nu pentru a se trata de boala puterii şi a banului, ci pentru a conduce cea mai mare instituţie spitalicească din judeţ. Şi de vreo 3 ani şi ceva, la Spitalul Judeţean Suceava a fost numai lapte şi miere. Robinetul cu bani s-a spart pur şi simplu, iar milioanele de euro au curs cu nemiluita. Lucrările au fost aşa cum au fost, cu pavele puse direct peste vechile trotuare, cu parcuri amenajate şi reamenajate şi tot aşa.

Pentru Vasile Rîmbu a cam venit vremea scadenţei. Ar trebui să nu mai tragă cu dinţii de scaunele de conducere pe care le-a avut sub fund mai tot timpul. Îl asigur că judeţul va merge la fel de bine şi fără el şef pe undeva. Totuşi, nu m-ar mira să mai îmbrobodească pe vreun şef de partid şi Vasile Rîmbu, cel căruia mulţi îi cântă acum prohodul, să fie din nou gestionarul unor fonduri uriaşe.

În cazul în care nu se va întâmpla minunea, Vasile Rîmbu va trebui să apeleze la bunăvoinţa fiice sale pentru a-l primi în vila ridicată cu trudă în zona Bermas. Pentru că, de câţiva ani, managerul Spitalului Judeţean Suceava a rămas sărac lipit. Toate bunurile sale au fost trecute pe numele fiicei, astfel încât Vasile Rîmbu este acum cel mai amărât director din judeţ. Iar pentru asta trebuie să i se facă milă cuiva de bietul nevoiaş. Nu-i aşa?

subscribe to comments RSS

Există 6 comentarii

 1. avatar mediul spune:

  Exceptional,
  foarte mare revelatie ati avut d le ziarist!
  Sa nu credeti ca personal am alte consideratii pentru Rambu! Dar eu nu sunt ziarist si nu castig bani din asa ceva.
  Totusi consider ca daca ar fi castigat PDL ul alegerile ati fi tacut malc!
  Faceti parte din categoria vitejilor de dupa razboi, adica sunteti de tot cacatul!
  Mai bine abtineti va d le!

 2. avatar vasileasca spune:

  sandrinio are de multe ori un simt puternic şi e si foarte corect informat… de cele mai multe ori… eu nu il pot invinovati…. de exemplu, cand a scris ca flutur ia 15-20% peste nechifor a fost genial.. a mobilizat masele USl-iste la vot şi bine a facut:)… in orice caz, nu doar rîmbu e porblema ci si multi altii…

 3. avatar geta spune:

  Adevarul e ca Sandrinio inainte de alegeri era un spirit critic contra PDL.Dar fiind director adjunct la ziar a trebuit sa se conformeze directiilor si” ordinilor”primite de la centru(operational):))Dar totusi si el a contribuit involuntar la victoria zdrobitoare a USL.Cand a dat celebrul pronostic ca Flutur va invinge cu 20% avans si Lungu cu 30% avans si eu m-am speriat si am chemat toti vecinii la vot.Chiar si o vecina complet paralizata la pat a zburat catre cabina de vot.
  Speram ca pe viitor sa-si revina.Cat despre sinistrul personaj mentionat in articol ce pot sa mai zic?El ramane in eternitate cu povestea parcului de 400.000 de euro din curtea spitalului.Celebrul filozof de sorginte euripidista cu mustata RiMBU ,intrebat de necesitatea fantanii arteziene in parc a zis ca fantana e un joc de ape si apa simbolizeaza viata.Ahhhhhhh,ce ma doareeeeeeee

 4. avatar gogu spune:

  draga geta-bioenergeta, o fi fost spiritul, probabil, dar de la spirit pana la peana, recte tastatura, spiritul se inmuia si o lua deseori contra curentului la trecerea prin stomac. cat despre efectul contrar…. ar fi trebuit ca blogul asta sa aiba ceva mii de cititori ca sa aiba efectul scontat. la cateva zeci, poate suta, nici vorba. iar pronosticul cu pricina a fost dat dupa ce sondajele de opinie, atat ale pedeleului cat si ale pesedeului ii dadeau pe cei doi la egalitate, si nu face decat sa copie o declaratie a lui balanel. si sandrinio stia asta.
  dar dupa cum am vazut ca se cenzureaza comenturile in presa online-nu pe bloguri, cum e si asta-balanel da ceva de papa cam la toata „floarea” „jurnalisticii” sucevene.

 5. avatar Camil spune:

  Fraților, nu-i așa că ne cam plictisim aici fără Manole și Drăgușanul?

 6. avatar popescul spune:

  un articol exceptional cu cazacincu si lohaza. poate nu stii dar pe numele procurorului Damu s-a intocmit un dosar penal separat de cei doi pentru luare de mita, favorizarea infractorului…finalizat cu NUP de DNA Suceava. pe interceptari domnul procuror i-a cerut spaga lui lohaza tocmai produse din duty free…asteptam completari dupa controlul CSM.Părerea ta

* necesare