La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.732 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Consilier personal pedelist pentru primarul liberal din Vatra Dornei 3

nov.27

Apropierea lui Ioan Moraru, primarul încă liberal din Vatra Dornei, de actualul partid de guvernământ se înfăptuieşte pas cu pas.

Ultimul a fost făcut acum câteva săptămâni, când Moraru şi-a numit un consilier personal din rândul consilierilor locali ai PD-L. Omul care îi dă sfaturi, începând cu 1 noiembrie, din bani publici, edilului din Vatra Dornei este Pit Alexievici. Iar dacă aţi uitat cumva, Pit a fost şeful de cabinet al deputatului PD-L Dumitru Pardău, cu care a plecat din PNL pentru a înfiinţa PLD, iar apoi au trecut cu arme şi bagaje în actuala formulă.

Între Alexievici şi Pardău s-a produs un scurtcircuit în urmă cu ceva timp, iar relaţiile s-au răcit într-o oarecare măsură.

 

Totuşi, fostul şef de cabinet a rămas în PD-L, iar faptul că pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local din Vatra Dornei din această lună nu apare o propunere de excludere a lui Pit Alexievici din partid înseamnă că batista a fost pusă pe ţambal. Oamenii au dat la pace, a se citi politicienii din Dorna, iar planurile pentru viitoarele alegeri se pot urzi liniştit la un pahar de ţuică servit de Crăciun.

Până la urmă ce poate fi mai spectaculos la Vatra Dornei decât o tripletă formată din Ioan Moraru – PNL (primar), Constantin Huţanu – PSD (director general în Primăriei) şi Pit Alexievici – PD-L (consilier personal al primarului). Aşa încât, dragi dorneni, oricum aţi vota tot cu ăştia se pare că veţi defila.

Sursă fotografie: Monitorul de Dorna

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

 1. avatar dinu spune:

  „Moraru şi-a numit un consilier personal din rândul consilierilor locali ai PD-L”

  Să înţeleg că individul este şi consilier local şi consilier personal al primarului? Ar fi cu totul ilegal, consilierii locali nu pot fi angajaţi ai primăriilor, este clar vorba de incompatibilitate. Individul trebuie acum să-şi piardă mandatul de consilier, dacă îl are.

 2. avatar gogu spune:

  fratilor, va comentati reciproc?

 3. Bafta Pit! Esti pe treaba ta dai in gatu mamei lor pe dusmani.Numai vezi sa nu se supere Hitler…Părerea ta

* necesare