La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 1.633 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Coroamă, bomboana de pe colivă 2

mai1

Astăzi este Ziua Z. Ziua în care se decid ultimele candidaturi şi se depun dosarele în vederea alegerilor din 10 iunie.

Fireşte, e momentul în care se vor afla şi trădătorii, oamenii care nu au făcut nimic pentru vreun partid, dar vor să ne ducă de nas că vor fi zmei după ce se vor fi revopsit.

Plecările par să aibă doar un singur sens în ultima vreme, de la PD-L către USL. Zvonurile aproape confirmate îl dau în curtea USL, sau a unuia dintre partidele acestei structuri politice nefireşti, pe primarul PD-L din Drăgoieşti, Vasile Petroaie. La fel stă situaţia şi cu Violeta Ţăran, de la Berchişeşti, fostă la PSD, simpatizantă PD-L, şi care mai nou ar vrea să revină în vechea matcă. Acelaşi lucru s-a spus şi despre Maria Cojocaru, primăriţa din Dolhasca, care îi declara dragoste veşnică lui Gheorghe Flutur nu cu mult timp în urmă.

ovitura cea mai grea vine însă din altă direcţie. Este vorba de Gheorghe Coroamă, deputat ales întâmplător în Parlamentul României, şi care la scurt timp după alegeri a trecut de la PNL la PD-L.

Inactivitatea de care a dat dovadă în cei 3 ani şi jumătate i-au determinat pe mai marii PD-L să-l trimită la Putna. Părea că totul s-a decis, numai că ieri a apărut ştirea că deputatul Coroamă a părăsit barca democrat-liberalilor pentru a candida din partea USL la Primăria Putna.

Lovitura este direct sub centură pentru Gheorghe Flutur, care începe să simtă şi el gustul amar al trădărilor, după ce de mai multe ori a regizat cu succes astfel de scenarii. Lista finală a celor care au fugit dintr-o parte în alta o vom şti abia la miezul nopţii. Atunci se va creiona imaginea de ansamblu a ceea ce înseamnă curvăsăreala din politică.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

 1. avatar VIOREL spune:

  Coroama asta cum bine scrie ales intamplator in parlament este o nulitate absoluta un ins care habar nu are nu de politica ci de ce se petrece in jurul lui in general.

 2. avatar kuku spune:

  Este foarte corect,dar atunci cand iti propui sa rastorni carul cu boi din ratiuni strategige si tactice numai stai sa observi ca obezile si loitrele sunt cam din topor…
  Pana la urma spionul galactic,vizibil numai pe cerul din Dorohoi-City,a fost dat jos de pe firmament,domnul Coroama este un fel de bonus,sa fie acolo,de-o saftea ! Dar este interesant si chiar reconfortant sa vezi cum trupa de contorsionisti Boc&Sons a muscat din ţărână si acuma cam strâmbă din nas,că,deh,nu are acelasi gust ca sampania Courvoisier,pe care o beau ei la tradarile de sezon…
  Pentru ca,iata,si domnu’ Oprea se reevaluaeaza din nou ! Sau,cum ar zice domnul Igas :”Qui trahi,trahira!”
  Apoi,tre’ sa stim ca padurarii sunt de doua feluri: cei care se limiteaza sa taie codrii si sa-si faca casa si la mandruta patu’ (cf. folclor) si cei care taie lemne apoi taie piroane si se baga in politica,ajung ministri,omoara gainile natiei apoi aduc poporului fiestecare ce poate – drumuri din povesti,mocanite,oua,bundite,lumina de la Ierusalim…
  Cum era domnu Coroama sa faca exceptie? Cine sa fie atunci padurarul USL ?Părerea ta

* necesare