La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.586 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Coroamă, primarul fără vină 0

aug.15

În ziarul Obiectiv de astăzi, mai mulţi politicieni au dorit să transmită o serie de urări cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului.

Printre ei s-a numărat şi Gheorghe Coroamă, fost deputat PNL, fost deputat PDL şi mai nou primar PSD de Putna. Din dorinţa sa de a ne arăta că este un bun cunoscător al istoriei şi religiei, traseistul Coroamă a sfeclit-o. Dar rău de tot. Mesajul începe astfel: „Putna este Ierusalimul neamului românesc, a spus ÎPS Pimen, arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor”.

Alo! Matale eşti pe dinafară. Şi eu am spus că Putna este Ierusalimul neamului românesc, dar asta nu înseamnă că citatul îmi aparţine.

Dacă ar fi avut curiozitatea să se documenteze puţin, goagălu a ajuns şi la Putna, primarul Gheorghe Coroamă ar fi aflat că aceste vorbe au fost spuse acum vreo 100 şi ceva de ani, pe vremea când ÎPS Pimen nici măcar nu era născut. Vorbele îi aparţin marelui poet Mihai Eminescu, care a fost la Putna la mormântul domnitorului Ştefan cel Mare.

Dar de unde să ştie Coroamă aceste amănunte. Mintea lui stă probabil la altele. De exemplu, cu ce partid să mai semneze după alegerile din toamna acestui an. Nu-i aşa, domnule primar?

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare