La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 4.224 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Cristian Macsim a revenit la conducerea „Doi şi un sfert” Suceava 1

iul.31

După un periplu de aproximativ doi ani pe la Iaşi, comisarul şef Cristian Macsim a revenit în Suceava.

În urmă cu două săptămâni, acesta a fost numit în fruntea Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) Suceava, mai cunoscut sub denumirea de „Doi şi-un sfert”. Cristian Macsim îl înlocuieşte pe comisarul Oliver Măciucă, care a deţinut această funcţie începând cu data de 1 iulie 2010 şi până pe 15 iulie 2012, dar şi în perioada 2005-2009.

Fostul şef al acestei structuri, comisarul Oliver Măciucă a părăsit SIPI Suceava şi a preluat funcţia de şef al Biroului Silvic din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

În ceea ce-l priveşte pe Cristian Macsim, intrarea sa în structurile „Doi şi un sfert” s-a produs în urmă cu trei ani, în perioada în care PSD se afla la guvernare alături de PDL. Venit în funcţia de şef al SIPI Suceava pe filiera PSD, Cristian Macsim a rămas la conducere timp de un an, acceptând apoi propunerea de a prelua funcţia similară de la SIPI Iaşi.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar rotaru' de la a 7 caruta spune:

    unu’ trimis la pescuit in sudul tarii,celalalt cu padurile din nord.. . a cistigat cine trebuie,in sfirsit! la iasi,fara mult efort,a pus pe butuci pe unii ”vinzatori” ca sorin ciobanu,la suceva ceva mai greu,dar nu.. imposibil BAFTA!!Părerea ta

* necesare