La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 1.668 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Cu fundu gol 2

mart.19

Este ora 16.00 când scriu acest text. Astăzi ar trebui să se anunţe oficial candidatul din partea USL pentru Primăria Suceava.

Până acum s-au vehiculat tot felul de nume care vor intra în această luptă, dar toţi oamenii care-l cunosc pe Alexandru Băişanu spun că nu a fost decât un joc pentru a le forţa mâna celor de la PSD Suceava în scopul de obţine tot soiul de avantaje.

Sincer să fiu, pentru mine nici nu mai contează dacă viitorul candidat se va numi Băişanu, Niţă, Maradona sau Pele. Soarta USL-ului la nivelul municipiului Suceava este pecetluită de mult timp, iar noul primar va fi, şi nu am nici un dubiu în privinţa asta, tot Ion Lungu.

Vina pentru această înfrângere previzibilă o poartă în proporţie de 95% liderul PNL Suceava, pentru că diferenţa i-aş imputa-o lui Cătălin Nechifor. Doar un nebun poate crede că dacă arunci pe piaţă, pe ultima sută de metri, un candidat ai şi mari şanse de triumf.

Iar dacă ar avea o minimă decenţă, Alexandru Băişanu ar lăsa locul altuia pentru a construi un partid liberal cu adevărat serios la Suceava. Nu vă faceţi iluzii, asta nu se va întâmpla, iar Băişanu va pleca doar aruncat peste bord.

Mai grav este însă că actualul lider al organizaţiei judeţene a PNL a reuşit să destrame mai multe organizaţii locale. Iar din informaţiile pe care le am, în cel puţin şase comune din zona de munte PNL aproape că nu există. Iar dacă cei de la PSD vor pune în practică ce au promis, adică vor merge în alegeri pe liste separate, liberalii se vor trezi cu fundul gol. Oricum, pretenţiile ridicate de Băişanu la negocierile cu Nechifor au fost de-a dreptul ridicole, solicitând parităţi absurde în localităţi unde liberalii sunt invizibili.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

 1. avatar carmen spune:

  Ei acuma avem echipa completa USL la alegerile locale.Sper sa-i spulbere pe incapabilii Flutur_Lungu,sa dispara coruptia si clientelismul politic si acest oras sa arate civilizat ,curat si asfaltat macar la nivelul Botosani,Piatra Neamt,Targu Neamt,Roman,Bacau.Multa bafta

 2. avatar carmen spune:

  În 2010, în plină criză economică, autorităţile locale au irosit zeci de milioane de euro pe achiziţii şi sporuri plătite ilegal, arată ultimul raport public al Curţii de Conturi.
  În opinia auditorilor Curţii de Conturi, mare parte dintre edili au ignorat Legea achiziţiilor publice la atribuirea unor contracte;

  le-au acordat ilegal sporuri şi prime subordonaţilor; au încălcat normele privind administrarea şi gestionarea patrimoniului primăriei, al consiliului judeţean sau al consiliului local şi au aruncat pe apa sâmbetei fondurile alocate de la bugetul statului. Printre judeţele cu cei mai risipitori primari se numără Caraş-Severin, Bihor, Sibiu, Timiş, Braşov, Suceava, Constanţa, Mureş şi municipiul Bucureşti. 86 de milioane de euro este suma cheltuită ilegal de autorităţile locale în 2010.
  La capitolul ,,achiziţii”, cei mai risipitori edili s-au dovedit a fi, potrivit Curţii de Conturi, cei din Suceava care au irosit 6,6 milioane de lei (1,5 milioane de euro)Suceava a creat prejudiciul asupra statului de 1.730.000 euro.Părerea ta

* necesare