La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.907 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Cu Săndica, la micul dejun 7

nov.29

Din ciclul „Hai să nu ne plictisim”, tovarăşa deputat Sanda Maria Ardeleanu s-a apucat de trimis comunicate de presă, material pe care l-a postat şi pe blogul personal.

Această Margaret Thatcher a politicii sucevene ne anunţă că mâine, pe 30 noiembrie, merge la cea de-a XIV-a ediţie a MICULUI DEJUN EUROPEAN CU RUGĂCIUNE (aşa scrie în comunicat, cu majuscule). Va participa la această manifestare în calitate de membru al Grupului ecumenic de rugăciune din Parlamentul României.

Mi-a fost dat să aud multe aiureli şi trăsnăi, dar parcă asta le întrece pe toate. Şi cine putea fi în centrul unor asemenea prostii? Sanda Maria Ardeleanu. Deputatul Sanda Maria Ardeleanu.

În loc să-şi pună amprenta pe ceva serios şi durabil, vreo lege care să sprijine eventual învăţământul, deputatul nostru se ţine de chiolhanuri fără nici o finalitate.

Dacă s-ar fi străduit măcar puţin, poate că Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava nu era retrogradată cu ocazia clasificărilor operate de Ministerul Educaţiei. Dar când să te ocupi de lucruri serioase când e mai bine să freci menta aiurea prin Europa, plimbându-te, fireşte, pe banii proştilor din România.

„Scopul tradiţionalelor Mic dejunuri cu rugăciune este de a strânge în jurul valorilor morale ale credinţei creştine diplomaţi, personalităţi politice şi oameni de afaceri din toată lumea”, este scopul nobil pentru care Sanda Maria Ardeleanu ne abureşte că se plimbă prin capitala Belgiei.

Tanti Ardeleanu, mai bine ne laşi cu toate astea şi faci şi matale ceva util prin Parlamentul României, nu de alta dar în curând îţi expiră mandatul şi altul nu cred că mai pupi.

subscribe to comments RSS

Există 7 comentarii

 1. avatar Ariel spune:

  Punem pariu pe ce poziţie fruntaşă va apărea chestiunea aceasta mîine pe prima pagină din Monitorul?

 2. avatar andra spune:

  Nu s-a lămurit nimeni că Madam Ardeleanu nu iese în public decît atunci cînd are de prezentat noua colecție de țoale? M-am întîlnit cu Madam la o super conferință despre violența domestică unde, din blana ei de bizon și bijuteriile de multe sute de euro, a vorbit despre femeile abuzate de soți, de copiii maltratați și despre ce ar trebui făcut pentru aceste persoane. Dar oare…doamnă Ardeleanu, nu dumneata trebuie să faci ceva, nu dumneata trebuia să fi făcut ceva pînă acum, de acolo din plenul Camerei Deputaților unde te-au trimis sucevenii la alegeri???Dacă manifești atît de mult interes, precum încerci să ne aburești, nu ar fi trebuit ca în toți acești ani de cînd ești parlamentar să fi propus o lege care să apere victimele violenței domestice? Nu tot dumneata ar fi trebuit să faci lobby pe lîngă ministrul învățămîntului și să salveyi USV-ul de la retrogradare?

 3. avatar Camil spune:

  Ce să salveze asta? Ea a pus umărul la retrogradare şi-l tot aduce pe neterminatul ăla sinistru de Funeriu pe aici şi-l pupă-n cur scârbos exact cum făcea odinioară cu prim secretarul PCR al judeţului Suceava.

 4. avatar kuku spune:

  Grija mare la exprimare,Camil,ca daca pun mana pe tine extremistii de centru-dreapta sau centru-spate ai cuplului politic Ardeleanu-Balan,nu te scot din ghearele lor nici legionarii nici cuzistii ! Afla ca manifestarea cu pricina se desfasoara „sub inaltul patronaj al doamnei Roberat Alma Anastase”,care te poate face neom dintr-o singura contră,ca sa nu mai zic ca ,daca te numara ,ramâi la podea pe veci!
  Sa nu incurcam categoriile! Una e sa fii la categoria „musca”,cum ar fi madam Nuti, despre care nu poti sa spui ca nu e rea de musca si alta categoria grea, in care trebe inclusi Roberta dar si alte piese pedeliste carora li se poate atribui usor categoria „greu de cap” si,in contrapartida,cea de „femeie usoara”,la categoria respectiva.
  Da’ lasa ca vedem maine cum depun dumnealor coroane de mort de Ziua Nationala a Romaniei la statuia inaripata a moliei lui Flutur….

 5. avatar Mitza spune:

  Poza e bestialaaaaaaaaaaaaaa

 6. avatar VIOREL spune:

  Ascundeţi ppaparuda că o să plece ucrainenii cu traume psihice de la noi.Avortează şi cămilele când o văd.Părerea ta

* necesare