La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.768 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Cum a scăpat Chitul de înlocuire. Momentan. 0

mart.12

La sfârşitul lunii ianuarie am scris că înlocuirea Cameliei Chitul din funcţia de director al Casei Judeţene de Pensii Suceava este iminentă.

Ei bine, acest lucru nu s-a întâmplat, dar nu înseamnă că va mai curge multă apă pe Suceava până când instituţia va avea un nou şef.

Motivul pentru care Camelia Chitul este încă director la Casa Judeţeană de Pensii ţine mai degrabă de o conjuctură favorabilă ei, ca să nu spun că la mijloc s-a strecurat o eroare a celor de la PSD.

Cum această instituţie le revenea potrivit algoritmului de împărţire stabilit împreună cu PNL, social-democraţii trebuiau să numească un om pentru conducerea Casei Judeţene de Pensii Suceava. Persoana nominalizată iniţial pentru această funcţie, Mirela Adomnicăi, a ajuns la o altă instituţie, iar pe masa ministrului de resort nu a apărut nici un nume pentru Casa Judeţeană de Pensii.

Mai mult, Camelia Chitul a primit şi calificativul „foarte bine” din partea celor de la Bucureşti. Dar chiar şi aşa, Chitul nu are motive să se culce pe o ureche. Curtea de Conturi a găsit neconcordanţe de 12 miliarde de lei lei vechi la Casa Judeţeană de Pensii Suceava la nivelul anului 2011.

Nu ştiu dacă cifrele sunt corecte, pentru că am mari dubii cu privire la capacităţile celor de la Curtea de Conturi, dar sunt convins că poate fi un punct de plecare pentru demiterea Cameliei Chitul. Iar reorganizarea instituţiei este o cale foarte elegantă de a scăpa de cineva care nu se dă dus.

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare