La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.514 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Cum aleargă Lungu de unul singur 9

ian.5

Pe ultima turnantă a anului 2010, Ion Lungu a anunţat că va candida pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Suceava.

Nimic spectaculos până aici, numai că deocamdată Lungu aleargă de unul singur şi tare mi-e teamă că până se vor dezmetici Nechifor, Băişanu şi ai lor, actualul primar şi viitor candidat va avea câteva ture de stadion în faţa celorlalţi.

Mă miră starea asta de amorţire a celor din PNL şi PSD, care au ceva vagi idei despre cine şi-ar dori să candideze, dar atât şi nimic mai mult.

De exemplu, la PSD umblă zvonul că unul dintre amatorii pentru lupta electorală este Virginel Iordache, actualul preşedinte al organizaţiei municipale. Şi se mai aude că Iordache ar fi bătut palma cu Lungu pentru un post de viceprimar, ceea ce ar însemna un meci pierdut dinainte de social-democraţi.

Dar, nimic nu este încă stabilit, aşa cum nici liberalii nu au luat vreo decizie în privinţa viitorului candidat, cu menţiunea că ultimii nu au un adversar pentru Lungu nici măcar la bursa zvonurilor.

Modul în care cele două partide de opoziţie înţeleg să se prezinte pentru a câştiga cea mai importantă primărie din judeţ mă face să cred că s-au împăcat cu gândul unei noi înfrângeri.

Despre celelalte partide nici nu am adus aminte, pentru că de fapt ele nu există. Că doar nu o să-mi spuneţi că moş Acatrinei, de la PRM, sau oamenii lui Felix Motanu, de la PC, vor avea măcar forţa de a-şi impune un singur consilier local, nicidecum un primar.

Este posibil să mă înşel şi cei de la PSD sau PNL să găsească un candidat cu şanse reale împotriva lui Ion Lungu. Doar îmbrăcat cu un tricou frumos nu va reuşi niciodată să recupereze turele parcurse deja de actualul edil.

subscribe to comments RSS

Există 9 comentarii

 1. avatar gogaie spune:

  sandule, scrie mai bine de ce ne intereseaza in orasul asta….ca ne rupem picioarele pe trotuarele necuratate de cine trebuie, ca nu avem parcari, ca daca pica un batran in strada nu se ofera nimeni sa-l ridice…..lasa-l pe lungu, ca pentru el, flutur si balan strang amaratii portocalii din judet, de stat si privati, miliardul de euro pana in 2012…..

 2. avatar marlanu spune:

  ca sa-ti relansezi site-ul, poti sa incepi cu un subiect simplu, gen dezbatere/sondaj de opinie: cine e prefectul de suceava, sorin popescu, flutur sau balan???
  ce zici?!

 3. avatar saddam spune:

  ii face zob pe toti :)) baisanu e prea hot, iordache e prea prost, iar lungu e de amandoua :))

 4. avatar nato spune:

  Nimeni nu se agita sa intre in hora pentru primarie pentruca nimeni nu vrea sa piarda asteapta sa fie inpins de partid in fata pentru a nu fi sanctionat in cazul esecului, nau sange deoarece daca isi pierd functile au cam pierdut tot

  • avatar kuku spune:

   Da’ nu te bagi tu (ca tot iti place sa te bagi,ai n-ai treabă) macar la primarie la Radauti? Ca si-asa aveti acolo un pedelist numa’ bun de nr. 9 si trebe altul,cam tot asa,sa nu se dezica pedeleul de cei care il definesc. Ia spune tu,macar in gând,inainte de a fi politist de trafic de frontiera (de mare trafic,sa fie clar) nu cumva ai fost si marinar? Ca moaca ai… Cine stie,poate esti garnitura a doua ! Asa a incepu si nen’tu chioru,cu o mica bisniţa in uniforma,cu mâncat kkt
   la organe si azi face reforma in educaţie. Gândeşte-te,ai putea sa impui si tu o Reforma in Ortografie,ai avea statuie pe strada Pictor Grigorescu din Radauti plus ce-ar mai castiga nevasta-ta din vanzari anterioare…

 5. avatar nato spune:

  Buna ziua – bat pari – nai vazut oile

  Discutia era despre primarul Lungu care nu are contracandidat – dar unui stresat ca tine nu ai ce sa ii ceri

  Deci pe scurt Lungu nu are contracandidat

  A facut si o sa mai faca , cei dpret a creat dinconfort dar asa se intampla cand faci renovari si prina casa – se face praf murdarie cand vin muncitorii sa puna parchet dar dupa aceea e frumos asa o sa fie si in Suceava dar adimiratoriii si simpatizantii unor oameni care au votat in parlamentul european ca po po narii sa se casatoreasca nau cum intelege

 6. avatar Camil spune:

  O să fie pe dracu’. Inculţii ăştia distrug tot ce înseamnă trecut, a se vedea halul în care sunt simbolurile oraşului, statuile, care au fost ridicate pe vremea României Mari şi pe timpul lui Ceauşescu. Un tirbuşon de tot rahatul şi un ou penibil nu sunt simboluri bucovinene. Pentru românii din Bucovina simboluri au fost şi sunt Iancu Flondor, Ion Nistor, Hurmuzăcheştii, George Popovici şamd

 7. avatar kuku spune:

  http://urlz.ro/5a8fc9
  Camil,uita-te sa vezi cu ce seamana fluturasul asta… Nu cumva cu o statuie din Suceava?Părerea ta

* necesare