La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.637 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Cum poate fi controlată o instituţie publică 0

nov.20

Funcţionarii publici şi angajaţii unei instituţii trebuie ţinuţi sub papuc şi nu trebuie să uite nici un moment cine este şeful.

Cel puţin aşa consideră unii şefi, iar Consiliul Judeţean Suceava nu face excepţie de la această regulă.

Pentru a fi sigur că îi are la degetul cel mic, actualul preşedinte, social-democratul Cătălin Nechifor, a aplicat o tactică străveche, dar care funcţionează încă perfect.

A reorganizat serviciile existente, iar în felul acesta cei care le conduceau s-au trezit că nu mai sunt directori. În locul lor au fost numite cu titlu de interimat persoanele dorite, pentru ca ulterior posturile să fie scoase la concurs.

cj suceava

Şi, probabil că aţi ghicit deja, la concurs va câştiga cine trebuie. Aşa se face că în acest moment sunt în derulare mai multe concursuri pentru aproape toate posturile cheie din Consiliul Judeţean Suceava.

Noi şefi vor fi pentru funcţiile de director executiv al Direcţiei de Organizare şi Resurse Umane, director executiv la Direcţia Economică, director executiv la Direcţia Tehnică, director executiv la Direcţia Juridică, dar şi un nou şef la Serviciul Urbanism şi Amenajarea Teritoriului, precum şi la Serviciul Proiecte.

Iar dacă mai adăugăm şi concursul pentru funcţia de secretar al Consiliului Judeţean, la care se spune că favorit cert este Petru Tănase, actualul şef interimar al Direcţiei Juridice, avem imaginea completă a orientărilor conducerii CJ Suceava.

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare