La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 3.190 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Cum să ajungi bătaia de joc a familiei Băişanu 8

ian.25

Mulţi angajaţi sunt reduşi la statutul de sclavi pe plantaţia stăpânului, iar orice mişcare poate fi interpretată şi sancţionată drastic.

I s-a întâmplat ieri şi unui coleg de la Plus TV, televiziunea familiei Băişanu, care a fost aruncat în stradă ca pe o măsea stricată.

Deşi nu i s-a oferit nici o explicaţie oficială, reporterul Andrei Potlog crede că totul i s-a tras de la un banal schimb de replici înregistrat duminică seară, cu ocazia mitingului susţinut de suceveni în zona Prefecturii.

După un drum la Vatra Dornei unde a avut de filmat câteva materiale pentru postul de televiziune al mogulului Băişanu, reporterul a afost adus cu maşina la protest.

Mai întâi şi-a făcut apariţia Constantin Băişanu, tatăl liderului PNL Suceava, care manevra o cameră de filmat. Ziariştii prezenţi acolo l-au reperat la scurt timp şi pe Andrei Potlog şi l-au luat în balon că îl are cameraman chiar pe patron.

Tânărul reporter nu a spus nimic, iar tăcerea nu s-a dovedit de aur, ci motiv pentru concediere.

Marţi, la primele ore, Andrei Potlog a fost chemat de Băişanu senior, care i-a spus că începând din acel moment nu mai lucrează la Plus TV.

„L-am întrebat care este motivul pentru care m-a concediat, dar mi-a spus că am timp să mă gândesc singur la asta. Eu bănuiesc că s-a supărat pe mine că nu i-am luat apărarea în faţa colegilor ziarişti la mitingul de duminică seară. Altă explicaţie nu am”, a declarat Andrei Potlog.

Reporterul lucra la Plus TV de la 1 iunie 2011 şi spune că până acum nu a avut nici un conflict cu conducerea.

Surse din Plus TV au confirmat că familia Băişanu s-a supărat pe „non-combatul” lui Andrei Potlog, ceea ce le-a stricat reputaţia în faţa ziariştilor şi a celorlalţi participanţi la miting care au fost de faţă la discuţie.

subscribe to comments RSS

Există 8 comentarii

 1. avatar Kuku spune:

  Daca USL pierde alegerile la Suceava,in oras cel putin,va fi din cauza familiei Baisanu. L-am vazut la Iasi,jucand Hora Unirii,fara chef,tehui,cu gandul la ale lui,ale lui care nu sunt si ale lor,adica ale liberalilor. Sa scoata el un mandat de parlamentar,daca UNPR pluseaza si nu moare pana la alegeri,de ce nu?
  Vorba lui Popovici,liftierul de kurve: „…ca sa-mi continui proiectele incepute…”

 2. avatar ion caciula spune:

  imi pare rau. baiat bun, calm, inteligent. politica nu trebuie sa -ti fure mintile.

 3. avatar Camil spune:

  Băișanu nu va câștiga nimic niciodată la Suceava.

 4. avatar Baciu 150 spune:

  Urat sa se intample treburi din astea. Sentimentul nu e deloc placut. Am patit-o si eu cand student fiind lucram la o firma condusa de doi etnici maghiari si am impresia ca se va intampla din nou acelasi lucru dar in Suceava de asta data… Asta e, de pupat in cur o fi usor pentru unii, pentru altii nu.

 5. avatar VIOREL spune:

  Adevarul este ca Baisanu a cam dezamagit. Dupa alegerile pentru presedentia organizatiei judetene si declaratiile proaspatului ales, liberarii din cate am inteles avau mari sperante in revigorarea partidului. Se pare ca o vina o poarta si acei membri de partid, simpatizanti ai lui Flutur care nu au plecat la PDL ci au primit dispozitie sa ramana in PNL ca sa-l saboteze din interior, facand jocurile puterii.Cine sunt acestia se poate vedea cu ochiul liber de cei ce urmresc miscarile de pe scena politica suceveana.

 6. avatar Bumbac spune:

  Atat Stie, Atat face.
  Un coleg de facultate a lucrat si el la PLUS TV si mi-a mai povestit cate ceva din culisele job-ului daca pot sa il numesc asa…..
  Are dreptate Sandrinio cand spune ca munesc oamenii ca sclavii pe plantatie. daca se poate sa stai 23 de ore la servici, sa dormi acolo si sa faci cat mai multe lucruri pentru 6 milioane, atunci esti angajat, daca nu, esti concediat. ….
  Pacat de oamenii aia care stau si lucreaza pentru jugosul asta! ..Părerea ta

* necesare