La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 1.692 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Cum să te scarpini când nu te mănâncă 2

sept.22

Când găina se plictiseşte se urcă pe vârful grămezii şi scormoneşte gunoiul.

Cam asta face şi preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PD-L Suceava, Lucian Harşovschi. De parcă la el în ogradă toate lucrurile merg ca unse, liderul tinerilor democrat-liberali s-a cocoţat pe gard să tragă o ocheadă în curtea vecinilor. Şi pentru că zburătăciţii din PSD Suceava i se par prea anemici, Harşovschi şi-a umflat penele în faţa veteranilor. Fără să aibă măcar mijită mustaţa politicii serioase, preşedintele OT PD-L Suceava s-a pus pe dat sfaturi.

Iată ce s-a auzit de pe gardul unde s-a căţărat: „Din nefericire, timidele eforturi de schimbare a PSD Suceava par a fi sortite eşecului în condiţiile în care Adrian Năstase, prin intermediul elevului său, Victor Ponta, pregăteşte debarcarea actualului lider al social-democraţilor suceveni. Un prim pas în acest sens îl constituie promovarea fostului contracandidat al domnului Nechifor, actualul deputat Eugen Bejinariu, în funcţia de secretar executiv la nivel naţional. În acest context se pare că este o chestiune de timp până ce domnul Nechifor şi susţinătorii săi vor avea soarta unui alt pesedist ce nu a fost pe placul echipei Năstase-Ponta- preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie. În aceste condiţii, OT-PD-L Suceava constată că va fi nevoit să se lupte la următoarele alegeri cu un partid social-democrat nereformat, condus tot de Gavril Mîrza şi Ioan Stan, prin intermediul marionetei lor, Eugen Bejinariu, ce nu are decât un singur mare merit în politică, acela de a fi febleţea domnului Năstase. OT-PD-L Suceava consideră că perioada în care tripleta Bejinariu-Stan-Mîrza a condus judeţul Suceava este una de tristă amintire, de aceea speră că actualul tânăr preşedinte al social-democraţilor suceveni va reuşi să reziste în funcţie şi după ce va pierde alegerile de anul viitor, de el legându-se speranţele, neconfirmate încă, de reformare a PSD Suceava”.

Dacă vorbele lui Lucian Harşovschi sunt spuse în glumă mi se par fără sare şi piper. Dacă sunt rostite din convingere, nu pot înţelege cu ce-l deranjează ca opoziţia să vină cu oameni slabi şi să piardă şi următoarele alegeri. Dar, după cum spuneam, unora le place să se scarpine şi când nu-i mănâncă. Mare atenţie la alergiile de toamnă.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

 1. avatar kuku spune:

  O anumita pudoare – desigur specifica ziaristilor bucovineni – va opreste sa fiti niţel mai direct. La acest domn cu alura bovina se aplica alta zicere,nu cea cu gaina si anume : Calul moare de drum lung si prostu’ de grija altuia”,numai ca interventia sa este semnul unei derute,ce se fac ei daca amabilul domn Nechifor va fi inlocuit,cine va mai onora festivalurile branzei,ale cetinei si ale udrei afumate? Unde mai pui ca in ultimul timp herr Schmetterling afiseaza o tristete care seamana cu cea post-coitum si nu se stie ezact cine-pe-cine,adica nu se stie ezact de ce e trist,se crede victorios la alegeri sau stie ce il asteapta, indiferent de rezultat…Adica, ce s-ar face dumnealui intr-un fel de Har-Cov al pedelismului??
  Daca nu pricepe, herr Schmetterling sa mai citeasca din Epistola ( e-mail-ul ) lui Paul catre efesSMSeni…

 2. avatar kuku spune:

  P.S. Daca citatele din Efeseni au un efect asa devastator asupra pretenilor lui Ionut Balan (y compris herr Schmetterling…) atunci poate le plac cele din e-mail-ul catre corinteni??
  Intrebarea este mai mult retorica,toate mesajele,epistolele,e-mail-urile trebe rase,fac rau la ficatii poporului,mai ales dupa lansarea Cartii Albe. Este vechea dilema la care se refera scriitorul ceh Jaroslav Hasek : nu se poate,ma-ntelegi, sa lasam portretul imparatului sa fie căcat de muste…Părerea ta

* necesare