La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.021 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Cutremur la PSD Suceava: vicepreşedintele Ovidiu Milici a plecat la Forţa Civică 1

oct.4

Oala în fierbere numită PSD Suceava a dat în clocot, iar nemulţumirile acumulate de o parte dintre membri cu vechi state de plată în partid au răbufnit.

Ovidiu Milici, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD Suceava, şi-a dat demisia din partid şi s-a înscris în Forţa Civică, formaţiune condusă de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu. De fapt, Forţa Civică este o anexă a PDL, iar această trecere a lui Ovidiu Milici în partidul lui MRU ar putea fi considerată o mare surpriză, mai ales că vicepreşedintele PSD Suceava a fost mereu un critic acid al guvernării portocalii.

Deşi în perioada de opoziţie a fost o voce importantă împotriva PDL, iar în campania de la alegerile locale a muncit zi şi noapte în zona sa de competenţă, Ovidiu Milici nu se afla în graţiile celor care conduc acum PSD Suceava. Marginalizarea sa a fost un gest oarecum aşteptat, iar promisiunile care i s-au făcut, inclusiv în presă, pentru ocuparea anumitor funcţii, nu au fost decâ praf în ochi.

Ovidiu Milici ar putea reprezenta un precedent periculos pentru PSD Suceava, mai ales că vocile nemulţumiţilor se aud tot mai puternic. Şi aceste voci vin şi din partea primarilor care se simt trădaţi prin nealocarea de fonduri, dar şi din partea altor social-democraţi care simt că în fruntea partidului se iau decizii doar pentru anumite persoane.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

 1. avatar Ovidiu Milici spune:

  De 36 de ani trăiesc în judeţul Suceava alături de oamenii frumoşi din Bucovina. Am fost parte, ca şi fiecare dintre dumneavoastră, la toate lucrurile bune sau rele care s-au petrecut pe aceste meleaguri şi asta pentru că am simţit şi simt că aparţin unei comunităţi de oameni gospodari, muncitori şi demni.

  Din nefericire, în ultimii ani, aşa cum o ştiţi cu toţi, Vatra Dornei şi localităţile din Ţara Dornelor şi-au pierdut strălucirea şi faima pe care o aveau odinioară.
  În special voi face referire la oraşul Vatra Dornei a cărei situaţie a devenit critică din cauza unei administraţii locale neperformante şi nepăsătoare şi din cauza neimplicării parlamentarilor. Delăsarea şi dezinteresul unor oameni cărora, cetăţenii din bazinul Dornelor, le-au oferit încrederea în mai multe rânduri oferindu-le votul, au dus Dorna în subdezvoltare şi sărăcie.
  Vatra Dornei poate fi salvată. Ştiu şi cum. Soluţii există. Însă în al 12-lea ceas trebuie să vrea şi cineva cu adevărat să le pună în practică.
  De aceea, dragi cetăţeni din Vatra Dornei şi din bazinul Dornelor, vă aduc la cunoştinţă că m-am hotărât să candidez pentru funcţia de deputat din partea Alianţei România Dreaptă (ARD) în colegiul uninominal nr. 9 Vatra Dornei. Două mari motive stau la baza acestei decizii:
  1. nu pot să fiu părtaş la jocuri politicianiste şi interese care n-au absolut nicio legătură cu bunăstarea Dornei şi a dornenilor
  2. îmi doresc ca ai noştri copii să trăiască într-un oraş cochet şi curat cu o economie sănătoasă

  Am credinţa că Vatra Dornei şi comunele din colegiul nr. 9 nu trebuiesc conduse. Acestea trebuiesc slujite.
  De aceea vă rog să fiţi alături de mine în acest important proiect sincer şi onest pe care-l pornesc alături de dvs.

  Cu stimă, prof. Ovidiu MiliciPărerea ta

* necesare