La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.506 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Daniel Prorociuc, la un pas de a deveni consilier local 0

sept.13

Liberalul Daniel Prorociuc este la un pas de a deveni consilier local al municipiului Suceava.

Acesta ocupă unul din locurile de supleanţi de pe lista USL, şi cel mai probabil va lua locul avocatului Paul Rusu. Acesta din urmă a fost arestat ieri pentru infracţiuni de corupţie, iar preşedintele Partidului Conservator Suceava, senatorul Mihai Neagu, a anunţat că partidul îi va retrage sprijinul politic. În aceste condiţii, în Consiliul Local Suceava va intra Daniel Prorociuc.

daniel prorociuc

Acesta din urmă a fost pentru o lungă perioadă purtător de cuvânt al PNL şi a gestionat legătura dintre presă şi oamenii din partid. De asemenea, Daniel Prorociuc a colaborat pentru o perioadă de aproximativ doi ani cu Galleria Mall Suceava, având ca atribuţii tot relaţiile cu mass-media, activitate care s-a extins şi în ceea ce priveşte restaurante, cluburi sau alte centre comerciale din oraş. Mai este şi fondator al platformei orasulsuceava.ro, prin care se urmăreşte promovarea municipiului Suceava şi a evenimentelor care se derulează în acest areal.

Prorociuc are la dispoziţie 2 ani şi jumătate pentru a veni cu idei concrete care să sprijine în special activitatea pe linie de tineret din municipiul Suceava, o activitate aproape inexistentă într-un cadru organizat.

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare