La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.120 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

De 8 martie, cu drag de pe Mestecăniş 1

mart.8

Groapa de gunoi amplasată de autorităţile sucevene în vârf de munte pe Mestecăniş, la aproape 1.100 de metri altitudine, este „vedetă” din nou pe internet.

Gheorghe Sologiuc, un militant al mediului curat, a postat pe profilul său de facebook un material video însoţit de un mesaj pentru autorităţi: „La mulţi ani de 8 MARTIE. Prima floare plantată. Să sperăm că la anul o să fie mai multe”.

Gheorghe Sologiuc, sau solo gheorghe cum apare pe facebook, nu este la prima acţiune inedită prin care încearcă să atragă atenţia că vârful Mestecăniş nu este un loc unde poate fi amplasată o groapă de gunoi.

solo gheorghe groapa mestecanis

De altfel, recent Curtea de Apel Cluj a decis că acest proiect a fost realizat fără respectarea legii, sens în care Hotărârea de Consiliu Local Pojorâta prin care terenul în suprafaţă de 9 hectare pe care s-a construit groapa a fost atribuit beneficiarului lucrării, Consiliul Judeţean Suceava, a fost anulată.

Nici până acum autorităţile nu ştiu ce vor face mai departe, dar oamenii din zonă sunt hotărâţi să nu permită depozitarea gunoaielor în vârf de munte.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar Aurel Motco spune:

    Da este adevărat. Procesul a fost câștigat și la Înalta Curte de Casație și justiție a României dar cei de la primăria comunei Pojorata au emis o altă hotărâre pentru acest teren nesocotind hotărârile de la Cluj și a Inaltei Curți a României. Acum domnul Maxim Samoila Aristide este din nou în proces cu Consiliul județean Suceava pe aceeași temă pentru a opri acest dezastru ecologic.Părerea ta

* necesare