La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.725 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Declaraţii de iubire de la Flutur pentru Moraru 0

oct.10

Informaţiile potrivit cărora Ioan Moraru, primarul liberal din Vatra Dornei, a bătut palma cu Gheorghe Flutur pentru a candida din partea PD-L la alegerile de anul viitor încep să prindă tot mai mult contur.

Ultima „declaraţie de iubire” a venit în week-end, când Flutur a anunţat mari investiţii pentru oraşul staţiune de interes naţional.

„Este un mare proiect, denumit <Lunca Dornelor>, cu o sumă importantă, care va dezvolta infrastructura turistică din Vatra Dornei. Şi tot pentru Vatra Dornei a fost aprobat un proiect pe fonduri europene, pentru promovarea turismului din această zonă. Şi sper ca Vatra Dornei să poată valorifica aceste oportunităţi, pentru că este o zonă cu un potenţial turistic uriaş”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

Flutur a mai anunţat că au fost alocate fondurile necesare pentru începerea lucrărilor de construcţie a magistralei de gaz metan de la Câmpulung Moldovenesc la Vatra Dornei, precizând că „este o ambiţie de-a noastră, şi asta înseamnă cruţarea şi protejarea pădurilor, prin folosirea altor surse de energie pentru foc”.

Practic, prin pomparea unor sume mari de bani către Vatra Dornei, Gheorghe Flutur încearcă să-şi atragă electoratul de partea sa. Iar cum orice primar în funcţie îţi poate aduce sau, dimpotrivă, fura multe voturi, varianta cu Ioan Moraru candidat din partea PD-L este tot mai plauzibilă.

Un alt element care conduce spre acest deznodământ este lipsa tot mai frecventă a edilului din Vatra Dornei la şedinţele organizate de PNL. Ultima, şi cea mai evidentă, s-a înregistrat pe 2 octombrie, când Moraru a lipsit de la Suceava, de la întâlnirea cu Victor Ponta şi Crin Antonescu.

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare