La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 1.707 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Demisia comisarului Matei, respinsă 3

iul.8

Exact acum o săptămână, comisarul şef Nicolae Matei îşi anunţa colaboratorii că demisionează din funcţia de şef al Poliţiei Vatra Dornei.

Postul nu a rămas vacant şi nu pentru că Matei s-ar fi răzgândit, ci din cu totul alt motiv. Mai exact, demisia sa a fost respinsă de conducerea IPJ Suceava, de parcă un act unilateral poate fi oprit de cineva.

Surse bine informate susţin că în zilele de la sfârşitul săptămânii trecute şeful Poliţiei Vatra Dornei nu le-ar fi răspuns la telefon nici măcar şefilor săi de la Suceava, aşa încât aceştia nu au putut decât să presupună că-l vor convinge să renunţe la demisie.

Până la urmă lucrurile au intrat pe făgaşul normal, iar comisarul şef Nicolae Matei a rămas în fruntea instituţiei pe care o conduce încă din martie 2006.

Aceleaşi surse susţin că deşi Ioan Nicuşor Todiruţ i-ar fi cerut lui Matei să demisioneze, acelaşi şef al IPJ Suceava i-a respins cererea de eliberare din funcţie sub imperiul unor presiuni venite pe linie politică.

Rămâne de văzut dacă activitatea şefului Poliţiei Vatra Dornei se va mai interpune peste cea a pădurarilor din zonă şi dacă acest scandal a fost doar un foc de paie sau se va aprinde şi mai tare cu proxima ocazie.

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

 1. avatar MITZA spune:

  Oare Todirut cum de rezista de-atita timp la conducerea militiei sucevene?? Ca omul e clar cu capu…are proptele mari pare-se, dar chiar si-asa, palaria ce-o poarta e mult prea mare pentru neuronul lui unic si nauc.

 2. esti cam ofticat pe Todirut.vulpea care nu ajunge la struguri zice ca s acri…Stai linistit k va mai rezista mult si bine.

  • avatar kuku spune:

   Sigur ca va rezista,ezact cat vor rezista si mafiotii din spatele sau,adica aceia cu mantale portocalii si chiloti verzi…In plus, ‘mnealui e si foarte alunecos,se ascunde intruna din numeroasele sale locatii,mai bate cateva matanii la Hagiogadar (sau in apropiere,daca pricepi) si asta e,s-au mai vazut cazuri de mahari din politie trimisi in diplomatie,consuli pe la Dracu-n-praznic ca sa-si pape banii pana revin ai nostri…Părerea ta

* necesare