La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.142 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Deputatul Gavril Mîrza, în ocheanul DNA 3

mai27

Deputatul Gavril Mîrza face obiectul unor investigaţii coordonate de procurorii structurii centrale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Fostul preşedinte al PSD Suceava, dar şi al Consiliului Judeţean Suceava, este bănuit că ar fi intervenit pe lângă funcţionari publici pentru a-şi ajuta fiul. Mai exact, Gavril Mîrza ar fi vorbit în urmă cu aproximativ 3 ani cu persoane din conducerea Gărzii Financiare Suceava, instituţie desfiinţată între timp, pentru ca un control care urma să aibă loc la firma deţinută de Mircea Mîrza să fie realizat cu mănuşi sau mai bine zis să fie băgat sub preş.

gavril mirza

După toate probabilităţile se pare că este vorba de firma Feromat SRL Şcheia, care se ocupa cu importuri de îngrăşăminte, şi care avea un punct de lucru şi la Dorneşti.

Dacă aceste informaţii se vor adeveri, Gavril Mîrza ar putea fi cercetat pentru cumpărare de influenţă.

În cazul în care va fi pus sub acuzare, actualul deputat PSD poate fi judecat în stare de libertate, iar la finalul procesului se va stabili dacă este sau nu vinovat.

O eventuală solicitare din partea procurorilor DNA de a-l aresta pe Gavril Mîrza ar trebui să treacă prin furcile caudine ale Camerei Deputaţilor, şi asta pentru că fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava are calitatea de parlamentar.

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

  1. avatar mediul spune:

    Dinozaurul asta trebuia demult sa fie in puscarie , nu in Camera Deputatilor.

  2. avatar Bara Vasile spune:

    Dar pe nea Petrea pastravaru de la Sipotele nu-l ancheteaza? Incet,incet toti deputatii hoti vor trece pe la bulau sa stie si ei cum este viata de acolo.Sa le ajute domnul.Părerea ta

* necesare