La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.519 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Despre aroganţa lui Carcalete 1

aug.18

Despre aroganţa lui Petru Carcalete, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, au aflat şi ziariştii de la Bucureşti.

Pentru că Suceava rămăsese singurul judeţ unde camerele video nu erau instalate în sălile unde se va susţine examenul de bacalaureat, sesiunea din toamnă, ziariştii l-au chestionat, absolut firesc zic eu, pe şeful învăţământului local. Răspunsul acestuia nu mă miră absolut deloc şi nici tonul. „Nu e treaba mea să pun camere”, a fost răspunsul lui Carcalete pentru cei de la Evenimentul Zilei, Păi bine, bine, domnu Petrică, dar cine a zis să vă coborâţi atât de mult încât să montaţi dumneavoastră camere de supraveghere. Dumneavoastră trebuia doar să faceţi adrese către Primăriile unde se susţine examenul şi administraţiile locale se ocupau de această problemă.

După ce ziariştii de la EVZ au sunat şi pe la Minister, iar cei de la centru l-au tras de urechi pe Petrică fără frică, situaţia s-a schimbat radical. S-au trimis şi adresele către Primării şi Suceava intră în normalitate.

Nu o fi normalitatea pe care şi-o doreşte Carcalete, pentru că se ştie foarte bine că un examen la care nu se poate copia nu aduce nimic nici în teşchereaua celor care gestionează totul. Iar o sesiune de bacalaureat fără bani măcar de-un concediu exotic nu convine. Fără să mai vorbesc de vremurile în care caşcavalul se traducea prin schimbarea maşinii şi o jumătate de apartament.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar dan spune:

    Dupa ce sa imbogatit pe spatele renovarilor de scoli si pe spaga pentru titularizari acum vrea sa il numeasca pe omul care colecteaza vama pentru el adica pe inspectorasu PUIU ADI inspector general adjunct sa mulga mai mult.ca doar se pregateste campania electorala.Poate scot baietii si dovezile lui de inbogatire la la dacie la zeci de hectare de padure, case,cabane etc.Părerea ta

* necesare